Η Γ.Ε Δημητρίου Α.Ε.Ε, μέλος του Ομίλου Quest, με την ηγέτιδα εταιρεία στην αγορά κλιματισμού Toyotomi, έδωσε το “παρών” για μία ακόμη φορά στη διεθνώς αναγνωρισμένη διοργάνωση Climatherm Energy 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο “Athens Metropolitan Expo” από τις 23 έως και τις 25 Φεβρουαρίου 2024, δηλώνοντας έτσι και την έμπρακτη στήριξή της σε αυτόν τον πανελλήνιο ενεργειακό θεσμό. Κατά το τριήμερο αυτό, υποδέχτηκε επαγγελματίες και ιδιώτες σε έναν μοντέρνο και φιλόξενο χώρο, συνολικής έκτασης 200 τ.μ.

Οι χιλιάδες επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την εξειδικευμένη ομάδα της Toyotomi για όλες τις καινοτόμες λύσεις κλιματισμού οικιακής, ημιεπαγγελματικής και επαγγελματικής χρήσης, αντλίες θερμότητας και αφυγραντήρες. Το ενδιαφέρον του κοινού προσέλκυσαν φυσικά η καινοτόμος σειρά Toyotomi ErAI, η πρώτη σειρά κλιματιστικών inverter με τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), η νέα σειρά οικιακών κλιματιστικών Toyotomi Sedai, αλλά και η αντλία θερμότητας αέρα/νερού Toyotomi Hydria+ που παρέχει θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό χρήσης για ένα αποδοτικό, άνετο σπίτι, αντικαθιστώντας τους λέβητες αερίου με ανανεώσιμη τεχνολογία.

Η παρουσία της Toyotomi στην Climatherm Energy 2024 επιβεβαιώνει την έμπρακτη στήριξή της στην ελληνική αγορά. Η Γ.Ε Δημητρίου Α.Ε.Ε στέκεται όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στο καταναλωτικό κοινό και παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει καινοτόμες λύσεις υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας,  μεριμνώντας παράλληλα για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και το μειωμένο ενεργειακό κόστος.