Ο Όμιλος Τουρνικιώτη παρουσίασε το νέο καινοτόμο σύστημα κεντρικού κλιματισμού V8 της Midea Building Technologies, σε μία εκδήλωση αφιερωμένη σε συνεργάτες του δικτύου & πελάτες.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν οι κ.κ. Κάλι Τουρνικιώτη, Πρόεδρος Ομίλου Τουρνικιώτη, Χάρης Μόσχος, Μέλος ΔΣ, Eric Shi, OSC Marketing Director Midea BT, Samuel Shen, Assistant Manager EU Region Midea BT. Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει η αποστολή της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, στο πλαίσιο της πολύχρονης συνεργασίας και αμοιβαίας εκτίμησης των δύο πλευρών.

Η κα Κάλι Τουρνικιώτη, έκανε μία ιστορική αναδρομή στα σημαντικότερα milestones φτάνοντας στην ανάπτυξη του Ομίλου τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα ανέφερε «Είναι μεγάλη τιμή που η Midea BT εμπιστεύεται τον Όμιλο Τουρνικιώτη στο απαιτητικό κομμάτι του κεντρικού κλιματισμού με τις Αντλίες Θερμότητας και είμαι αισιόδοξη για το μέλλον, καθώς οι τρέχουσες συγκυρίες με τα ενεργειακά και περιβαλλοντολογικά θέματα στο επίκεντρο, είναι πολύ ευνοϊκά για τον κλάδο μας. Πιστεύω ότι έχουμε όλα τα εφόδια και την εμπορική δύναμη για περαιτέρω ανάπτυξη». Ο κος Samuel Shen, ακολούθησε με μια πλήρη παρουσίαση του οργανισμού και της παγκόσμιας ανάπτυξής του. Αμέσως μετά, ο κος Νικόλας Βενιέρης ανέλυσε το πλαίσιο ενεργειών μάρκετινγκ του Ομίλου και ο κος Κανέλλης Παρταλίδης, Υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Εμπορικής Πολιτικής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea παρουσίασε την εξέλιξη της χορηγικής σχέσης του Ομίλου και της ΚΑΕ. Οι παρουσιάσεις ολοκληρώθηκαν με τον κο Ηλία Καστρινό, Εμπορικό Διευθυντή Midea BT του Ομίλου Τουρνικιώτη, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα τα καινοτόμα συστήματα HVAC που θα λανσάρει ο Όμιλος τη νέα χρονιά.

Στη συνέχεια έγιναν βραβεύσεις συνεργατών του δικτύου του Ομίλου Τουρνικιώτη και κληρώσεις δώρων με τη συμμετοχή των μελών της αποστολής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea.

Ο Όμιλος Τουρνικιώτη είναι μία ελληνική, οικογενειακή εταιρεία, πιστή στις αξίες της που συνεχίζει να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα με αξιοπιστία, συνέπεια και ήθος. Σε συνεργασία με τη Midea Building Technologies, οραματίζεται ένα βιώσιμο περιβάλλον, με τη χρήση αντλιών θερμότητας και συστημάτων κεντρικού κλιματισμού καλύτερης ενεργειακής απόδοσης και μικρότερου περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Σχετικά με τον Όμιλο Τουρνικιώτη

Η ιστορία του Ομίλου Τουρνικιώτη ξεκινάει το 1922 με την ίδρυση της Γ. Τουρνικιώτης & ΣΙΑ, εταιρεία προπομπό του σύγχρονου Ομίλου και πρωτοπόρο της εποχής, η οποία δραστηριοποιήθηκε στην κατασκευή των πρώτων αμαξωμάτων λεωφορείων στην Ελλάδα. 

Ο Όμιλος Τουρνικιώτη με συνεχόμενη παρουσία για περισσότερα από 40 χρόνια στην ελληνική αγορά, αποτελεί σημείο αναφοράς και κατέχει δεσπόζουσα θέση στον κλάδο του κλιματισμού, της θέρμανσης και των ελαστικών, εκπροσωπώντας κορυφαίους οίκους του εξωτερικού. 

Το σύστημα κεντρικού κλιματισμού VRF V8 της Midea BT, το οποίο παρουσιάστηκε, διασφαλίζει ενεργειακή απόδοση και ασύγκριτη αξιοπιστία σε κάθε ζητούμενη εφαρμογή κλιματισμού και θέρμανσης.