Δηλώστε άμεσα και ηλεκτρονικά τη συμμετοχή σας σε εξ αποστάσεως σεμινάρια για τεχνικούς ψυκτικούς με τίτλο «Χημικός καθαρισμός και απολύμανση κλιματιστικών μονάδων» που υλοποιούνται την τρέχουσα περίοδο από το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ψυκτικών Ελλάδας (www.opse.gr) πατώντας στον υπερσύνδεσμο Β’ κύκλος: https://form.jotform.com/213272551328957

Τα συγκεκριμένα σεμινάρια προσφέρονται κατόπιν επιθυμίας της Ομοσπονδίας Ψυκτικών Ελλάδας να καταρτίσει τα μέλη της σε θέματα επίκαιρου ενδιαφέροντος και αποσκοπούν στην ενδυνάμωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων των τεχνικών ψυκτικών σε θέματα συντήρησης, χημικού καθαρισμού και απολύμανσης ψυκτικών και κλιματιστικών εγκαταστάσεων.

Στο πλαίσιο αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν στο e-mail που θα δηλώσουν κατά την ηλεκτρονική τους αίτηση τη σχετική ενημέρωση τελικής ημερομηνίας έναρξης αμέσως μόλις συγκεντρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός αιτήσεων ανά τμήμα κατάρτισης.

Δεν απαιτείται η παρουσία σε αίθουσα διδασκαλίας καθώς τα σεμινάρια υλοποιούνται με την μέθοδο της σύγχρονης τηλεκατάρτισης και αρκεί η χρήση υπολογιστή, ή έξυπνου κινητού (smart phone), ή Tablet.
Η θεματολογία τους αφορά στα εξής επιμέρους αντικείμενα:
α) Είδη ρύπων,
β) Είδη προϊόντων χημικού καθαρισμού και απολύμανσης,
γ) Καλές πρακτικές χρήσης,
δ) Ετικέτες σήμανσης,
ε) Ασφαλής χρήση

Η συνολική διάρκεια τους είναι 10 ώρες και διεξάγονται σε 3 ημέρες και απογευματινές ώρες:

Αναλυτική πληροφόρηση για τις τελικές ημέρες και ώρες παρακολούθησης οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν από το ωρολόγιο πρόγραμμα που θα στέλνεται από το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ.

Η επιτυχής παρακολούθηση των σεμιναρίων οδηγεί στη λήψη «Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου Επαγγελματικής Κατάρτισης» από το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ και εκπαιδευτικών σημειώσεων. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 25€ ανά συμμετέχοντα και μέσω της ηλεκτρονικής αίτησης οι υποψήφιοι ενημερώνονται και για τη διαδικασία κατάθεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τις ανά τόπους δομές του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ:
⇒ Αθήνα: 210 8544666, Χαραλαμπίδου Έλενα, εσωτ. 306
⇒ Πάτρα: 2610 438557, Μακρή Ιωάννα
⇒ Ηράκλειο Κρήτης: 2810 361040, Φραγκιαδουλάκης Μανώλης
⇒ Θεσσαλονίκη: 2310 545967, Σταυρίδου Αμαλία
⇒ Λάρισα: 2410 579876, Σκρέκα Κωνσταντίνα
⇒ Ιωάννινα: 26510 44727, Γκούρα Ειρήνη