Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου Επαγγελματιών Αδειούχων Ψυκτικών & Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων Ν. Κορινθίας την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2023 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κορινθίας με μεγάλη συμμετοχή μελών. Μετά την εκλογή του Προεδρείου οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα πεπραγμένα της Διοίκησης το παρελθόν έτος, τον Οικονομικό απολογισμό όπως και τον Προϋπολογισμό του 2023, το Δ.Σ. ζήτησε και έλαβε από το Σώμα την έγκρισή τους την οποία και έλαβε. Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση για κλαδικά ζητήματα και συζητήθηκαν θέματα που απασχόλησαν την πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Ο.Ψ.Ε..

Προσκεκλημένος στην Συνέλευση ήταν ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ο.Ψ.Ε. κ. Παναγιώτης Πουλιάνος. Λαμβάνοντας τον λόγο αναφέρθηκε στους αγώνες των παλαιοτέρων εκπροσώπων του κλάδου τονίζοντας ότι πρέπει οι νεότεροι να τους συνεχίσουν και ζήτησε την αμέριστη συμπαράσταση όλων στο νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Επίσης απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούσαν το Η.Δ.Ε., τις βεβαιώσεις καλής εκτέλεσης των εργασιών και τις πιστοποιήσεις που αφορούν νομικά πρόσωπα και όχι  κατ΄ανάγκη φυσικά πρόσωπα που προσφέρουν τεχνικές υπηρεσίες.

Μετά την ολοκλήρωση της Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε κοπή πίτας του Σωματείου για το Νέο Έτος και οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές.

Η βραδιά έκλεισε ευχάριστα με το δείπνο που παρέθεσαν οι συνάδελφοι για να τους ευχαριστήσουν για την παρουσία τους.