Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου Επαγγελματιών Αδειούχων Ψυκτικών & Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων Ν.Μαγνησίας την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 στην αίθουσα της ΟΕΒΕ Μαγνησίας. Η συμμετοχή των Μελών έφτασε το 90%. Στη Συνεδρίαση παρουσιάστηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και ακολούθησε η έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού και του Οικονομικού Προϋπολογισμού. Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση για θέματα που συζητήθηκαν στη Γενική Συνέλευση της Ο.Ψ.Ε. , καθώς και περαιτέρω συζήτηση για κλαδικά ζητήματα σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο.

Με την ολοκλήρωση της Συνεδρίασης, πραγματοποιήθηκε κοπή πίτας του Σωματείου για το έτος 2023 και ανταλλαγή ευχών μεταξύ των Μελών. Το φλουρί κέρδισε ο κος Γιώργος Παπαδόπουλος (Γεν. Γραμματέας ΔΣ).

Το ΔΣ του Σωματείου ευχαριστεί θερμά τα Μέλη για την συμμετοχή και την στήριξη. Ευχόμαστε σε όλους τους Συναδέλφους Καλή Χρονιά, ευτυχισμένο το 2023, με Υγεία! Ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να παράγουμε έργο για το καλό του Κλάδου.