H διεθνής έκθεση Climatherm Energy 2020 έκλεισε τις πύλες της πανηγυρικά στις 23 Φεβρουαρίου 2020 και η προσέλευση του εμπορικού κοινού ξεπέρασε τα 20.000 άτομα. Η διοργανώτρια εταιρία Project, κατάφερε να επιτύχει αυτό που 30 χρόνια αποσκοπεί, την εμπορική επιτυχία των εκθετών της, την εγκυρότερη ενημέρωση του επισκεπτόμενου εμπορικού κοινού της, καθώς και την δημιουργία νέων επαγγελματικών συνεργιών με επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Και τις τρεις ημέρες της έκθεσης, η ποιοτική αναβάθμιση του επισκεπτόμενου κοινού που έδωσε το παρόν, ήταν εμφανέστατη. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των εκθετών, που επιβεβαιώνονται και από την επεξεργασία των στοιχείων των επισκεπτών που έδωσαν το παρόν και τις τρεις μέρες της έκθεσης, υπήρξε, συγκριτικά με άλλες χρονιές, μία τεράστια αύξηση αυτών που πραγματικά ήθελαν να προβούν σε άμεσες παραγγελίες και νέες συνεργασίες.

Στην έκθεση υπήρξε πληθώρα προϊόντων και πληροφοριών, εντυπωσιάζοντας και δίνοντας την δυνατότητα στους χιλιάδες εμπορικούς επισκέπτες της “Climatherm Energy 2020” να ανακαλύψουν κάτω από την ίδια στέγη, μια τεράστια ποικιλία καινοτόμων και τεχνολογικά εξελιγμένων προϊόντων, η οποία θα οδηγήσει στην αναβάθμιση και ανάπτυξη της επιχείρησης τους αλλά και ολόκληρης της ελληνικής αγοράς.

Αναπόσπαστο κομμάτι και εξίσου σημαντικό με την ίδια την έκθεση, αποτελούν οι παράλληλες εκδηλώσεις της “Climatherm Energy 2020”, όπως των εταιριών ΧΑΛΚΟΡ, ΓΕΝΙΚΗ ΨΥΚΤΙΚΗ, LG ELECTRONICS, ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, του Ο.Ψ.Ε, και του ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, οι οποίες συγκέντρωσαν μεγάλους αριθμούς ενδιαφερομένων. Μέσα από αυτές τις παρουσιάσεις αλλά και τις συζητήσεις που ακολούθησαν, τόσο οι επισκέπτες όσο και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν τους επιχειρηματικούς τους ορίζοντες και να ενημερωθούν για τις ενεργειακές εξελίξεις.

Τα μηνύματα για την Διεθνή έκθεση “Climatherm Energy 2020” ήταν ιδιαίτερα θετικά, και η αναβαθμισμένη εικόνα της αναγνωρίστηκε, από εκθέτες και επισκέπτες, προεξοφλώντας ένα ακόμα πιο βιώσιμο και ενεργειακά ανεπτυγμένο μέλλον.