Ο Όμιλος Τουρνικιώτη με περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, είχε και φέτος συμμετοχή στην έκθεση Climatherm Energy 2024 με τρία διαφορετικά περίπτερα.

Ως επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των brands Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy Industries, Midea BT και TCL για τον κλιματισμό, παρουσίασε ολοκληρωμένες λύσεις HVAC για οικιακή και επαγγελματική χρήση, με προτάσεις χαμηλής κατανάλωσης, φιλικές προς το περιβάλλον.

Ο Όμιλος Τουρνικιώτη είναι μία ελληνική, οικογενειακή εταιρεία, πιστή στις αξίες της που συνεχίζει να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα με αξιοπιστία, συνέπεια και ήθος. Έχει ως όραμα ένα βιώσιμο περιβάλλον, με τη χρήση αντλιών θερμότητας και συστημάτων κεντρικού κλιματισμού χαμηλής ενεργειακής απόδοσης και μικρού περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Σχετικά με τον Όμιλο Τουρνικιώτη

Η ιστορία του Ομίλου Τουρνικιώτη ξεκινάει το 1922 με την ίδρυση της Γ. Τουρνικιώτης & ΣΙΑ, εταιρεία προπομπό του σύγχρονου Ομίλου και πρωτοπόρο της εποχής, η οποία δραστηριοποιήθηκε στην κατασκευή των πρώτων αμαξωμάτων λεωφορείων στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος Τουρνικιώτη με συνεχόμενη παρουσία για περισσότερα από 40 χρόνια στην ελληνική αγορά, αποτελεί σημείο αναφοράς και κατέχει δεσπόζουσα θέση στον κλάδο του κλιματισμού, της θέρμανσης και των ελαστικών, εκπροσωπώντας κορυφαίους οίκους του εξωτερικού.

Το σύστημα κεντρικού κλιματισμού VRF V8 της Midea BT, το οποίο παρουσιάστηκε, διασφαλίζει ενεργειακή απόδοση και ασύγκριτη αξιοπιστία σε κάθε ζητούμενη εφαρμογή κλιματισμού και θέρμανσης.