Για μία ακόμη χρονιά, η Westnet δήλωσε δυνατό παρών στην Climatherm Energy, τη διεθνή έκθεση που αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα της ενέργειας στην Ελλάδα, έχοντας την ευκαιρία να παρουσιάσει τις καινοτόμους λύσεις που φέρνει στην αγορά στον κλιματισμό με την αξιοπιστία της AUX. Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της AUX στην Ελλάδα, η Westnet παρέχει πρόσβαση στην προηγμένη τεχνολογία του κορυφαίου brand, μέσα από το εξειδικευμένο δίκτυο πιστοποιημένων συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα.

Μέσω της στρατηγικής συνεργασίας της με την AUX, διαθέτει στην αγορά προϊόντα οικιακού και επαγγελματικού κλιματισμού και αντλίες θερμότητας, που χαρακτηρίζονται από υψηλή αξιοπιστία, μοντέρνο σχεδιασμό και εξαιρετική απόδοση, με τη σφραγίδα ενός από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κλιματιστικών παγκοσμίως. Διαθέτοντας μεγάλη τεχνογνωσία, η Westnet προσφέρει στους συνεργάτες της τις πλέον αξιόπιστες λύσεις μέσα από μια ολιστική προσέγγιση, ώστε να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης και έργου: από την υποστήριξη και συμβουλευτική κατά τη μελέτη και εγκατάσταση έως την άριστη τεχνική υποστήριξη και τη συνεχή παροχή τεχνογνωσίας σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε συνεργάτη.

 

Στη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων AUX και να δουν από κοντά τη νέα σειρά οικιακού κλιματισμού C A+++ καθώς και τη νέα αντλία θερμότητας R290 80°C. Η νέα σειρά αντλιών θερμότητας R290 της AUX καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο κάθε ανάγκη θέρμανσης και ψύξης του χώρου, καθώς και για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά όπως αθόρυβη λειτουργία, εγγυημένη απόδοση και ιδανική τιμή, έρχεται να πρωταγωνιστήσει στην ελληνική αγορά.

Παράλληλα, η εταιρεία παρουσίασε και μια ολοκληρωμένη λύση φωτοβολταϊκού συστήματος με inverter και μπαταρία της AUXSOL, μέλος του ομίλου AUX, δημιουργώντας ένα ενεργειακά αυτόνομο σπίτι. Στόχος της να ενδυναμώσει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις ώστε να εξασφαλίσουν την ενεργειακή αυτονομία τους και να επιτύχουν τη μετάβασή τους σε μια πιο αποδοτική και βιώσιμη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της AUX, επικοινωνήστε με την εξειδικευμένη ομάδα Μηχανικών της Westnet: ��� Για κλιματισμό: aux@mywestnet.com – Για φωτοβολταϊκά: solarsystems@mywestnet.com