Το Ντουμπάι επιλέγει φέτος η Midea Building Technologies για τη διοργάνωση του ετήσιου παγκόσμιου συνεδρίου στρατηγικών συνεργατών. Την 1η Ιουνίου, η Midea MBT θα παρουσιάσει το σχέδιο της για την παγκόσμια ανάπτυξη ευφυών κτιρίων, λανσάροντας τη νέα σειρά Midea VRF V8. Με γνώμονα την ανάπτυξη νέων προϊόντων, τη συνεχή καινοτομία και την αξιοποίηση των τεχνολογικών τάσεων, η Midea MBT καλεί τους συνεργάτες της να Οραματιστούν το Άπειρο.

Στο επίκεντρο του συνεδρίου θα είναι η παρουσίαση της νέας σειράς VRF V8. To ξεχωριστό αυτό σύστημα κεντρικού κλιματισμού από τη Midea MBT, έρχεται να δώσει λύσεις σε υπάρχοντα προβλήματα του κλάδου, αξιοποιώντας τις τεχνολογίες ShieldBox, SuperSense και Hyperlink. Επιπλέον, το νέο VRF V8 διαθέτει πρωτοποριακές τεχνολογίες, οι οποίες θα αποκαλυφθούν στην εκδήλωση λανσαρίσματος και σηματοδοτούν την επανάσταση στα VRF συστήματα.

Το νέο σύστημα VRF V8 της Midea MBT, με ισχύ από 8hp έως 120hp, αυξημένο εύρος λειτουργίας από τους -30°C (στη θέρμανση) έως και τους +55°C (στην ψύξη) και πλήρως σφραγισμένο IP55 E-box, διασφαλίζει πρωτοπόρα ενεργειακή απόδοση και ασύγκριτη αξιοπιστία σε κάθε ζητούμενη εφαρμογή.

Καινοτόμες τεχνολογίες όπως το ΜΕΤΑ 2.0, ZEN AIR 2.0, Doctor M 2.0 και η επικοινωνία υπερσύνδεσης με νέο ολοκληρωμένο κύκλωμα από τη Μidea MBT, μειώνουν δραστικά την κατανάλωση ενέργειας, παρέχουν αυξημένα επίπεδα άνεσης, απλοποιούν τη διαδικασία εγκατάστασης και προσφέρουν τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου για κορυφαία ευελιξία.

Ανεξαρτήτως του πότε, του που ή κάτω από ποιες συνθήκες, η νέα σειρά VRF V8 από τη Midea MBT διεκδικεί τον τίτλο ενός υπερσύγχρονου συστήματος κεντρικού κλιματισμού. Προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις προσδοκίες της κάθε κτιριακής χρήσης, η σειρά VRF V8 έρχεται για να προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες διασύνδεσης καθώς και άνεση.

Το Midea VRF V8, μια σημαντική ανακάλυψη για το μέλλον του κλάδου, θα συναντήσει τον κόσμο την 1η Ιουνίου στο Ντουμπάι. Στην Ελλάδα η κυκλοφορία της νέας σειράς VRF αναμένεται το τελευταίο τρίμηνο του 2022, από την εταιρία ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε., μέλος του Ομίλου Τουρνικιώτη, αποκλειστικού αντιπροσώπου της Midea MBT στην Ελλάδα.