H εταιρεία Inventor A.G. Α.Ε. ξεκίνησε πρόσφατα την έναρξη της συνεργασίας της με τον αμερικανικό τεχνολογικό κολοσσό General Electric στο κομμάτι της αποκλειστικής διανομής των οικιακών κλιματιστικών της εταιρείας στην Ελλάδα. Το ιστορικό brand της G.E. Appliances μετά από απουσία δυο ετών από την Ελληνική αγορά επαναλανσάρεται με έμφαση στην καινοτομία, εξοικονόμηση ενέργειας, αξιοπιστία και ασφάλεια. Η συνεργασία των δύο εταιρειών δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες καταναλωτές να προμηθευθούν τα υψηλής ποιότητας κλιματιστικά της General Electric μέσω του δικτύου διανομής της Inventor A. G. A. E. σε αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών και εξειδικευμένους μεταπωλητές.

Με μια πρωτοπόρα παράδοση που εκτείνεται πάνω από 100 χρόνια, οι ηλεκτρικές συσκευές της General Electric συγχρονίζονται απόλυτα με τον μοντέρνο τρόπο ζωής, δημιουργώντας τις συνθήκες εκείνες που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των καταναλωτών. Χάρη στην εφευρετικότητα και την καινοτομία των προϊόντων της General Electric, οι ανάγκες της καθημερινής ζωής επιλύονται με ένα τρόπο που αναδεικνύει την εμφάνιση και την αισθητική του χώρου.

Ειδικότερα, τα οικιακά κλιματιστικά της G.E. Appliances εστιάζουν στην άνεση, με απόλυτα αθόρυβη λειτουργία που επιτυγχάνεται μέσω της εξελιγμένης ρύθμισης QUIET. Επιπροσθέτως, τα οικιακά κλιματιστικά GE Appliances επιτυγχάνουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, τόσο στη λειτουργία της θέρμανσης όσο και στη λειτουργία της ψύξης, μέσω της τεχνολογίας Inverter και του νέου 3D κινητήρα. Τέλος, η υγεία του καταναλωτή τίθεται στο επίκεντρο της τεχνολογίας των νέων κλιματιστικών μέσω του συστήματος αυτόματου καθαρισμού και του υπερδύναμου φίλτρου σκόνης αέρα.

Ο CEO της Inventor A.G. A.E. Γιώργος Ασημακόπουλος δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ελληνική αγορά και καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Inventor ένα από τα ιστορικότερα brand παγκοσμίως. Το γεγονός ότι η General Electric μας εμπιστεύεται στο επαναλανσάρισμα της στην Ελληνική αγορά μετά από απουσία δύο ετών μας τιμά ιδιαιτέρως. Η συνεργασία μας με τη G.E. Appliances ενδυναμώνει σημαντικά το χαρτοφυλάκιό μας και εμπλουτίζει τις επιλογές του Έλληνα καταναλωτή με παγκοσμίου κλάσης, καινοτόμα προϊόντα».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κλιματιστικά G.E. Appliances επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.geappliances.gr/