Σε αυτές τις περιόδους ακραίων θερμοκρασιών και μιας κρίσης κόστους ζωής, υπάρχουν τρία πράγματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να μετατρέψετε το σπίτι στη ζώνη άνεσής σας: δροσερός αέρας κατά τη διάρκεια των καυτών καλοκαιρινών, άνετη θέρμανση κατά το κρύο του χειμώνα και ένας έξυπνος τρόπος να εξοικονομήσετε ενέργεια.

Ευτυχώς, υπάρχει μια λύση και στις τρεις προκλήσεις, τυλιγμένη σε ένα προϊόν. Το κλιματιστικό WindFree™ Elite της Samsung. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το σπίτι σας ψύχεται αθόρυβα χωρίς απευθείας κρύα ρεύματα1, διαχέοντας τον αέρα μέσα από χιλιάδες μικρο-τρύπες. Κατά τους  χειμερινούς μήνες το κλιματιστικό θα παρέχει όλη τη θέρμανση που χρειάζεστε.

Το κλιματιστικό WindFree™ Elite με ενεργειακή ετικέτα A+++2 μπορεί να ζεστάνει το σπίτι σας με αποτελεσματικό τρόπο. Ενώ οι παραδοσιακοί λέβητες αερίου λειτουργούν με ορυκτά καύσιμα, όπως φυσικό αέριο ή πετρέλαιο θέρμανσης, για τη θέρμανση κτιρίων, το κλιματιστικό είναι στην πραγματικότητα μια αντλία θερμότητας που χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια και δωρεάν ενέργεια που διατίθεται στον αέρα έξω από το σπίτι σας για να εξασφαλίσει έναν άνετο ζεστό εσωτερικό χώρο. Όταν η ηλεκτρική ενέργεια παράγεται μέσω ανανεώσιμων πηγών, όπως τα ηλιακά πάνελ, η θέρμανση και η ψύξη μπορούν ενδεχομένως να γίνουν ακόμα πιο βιώσιμες.

Υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα. Τα air conditioners δεν χρειάζεται να προκαλούν θόρυβο3 μέσα στο σπίτι. Στη λειτουργία WindFree™ αυτό το κλιματιστικό σας επιτρέπει να βλέπετε τηλεόραση ή να κοιμάστε χωρίς να ενοχλείστε από δυνατούς θορύβους. Το WindFree™ Elite στην αντίστοιχη λειτουργία ψύχει το χώρο ήσυχα, επιτρέποντας έναν άνετο ύπνο.