Σειρά αντλιών θερμότητας iBXN

Αντλία θερμότητας αέρος νερού τεχνολογίας inverter από 4,2 έως 35,1 kW

Η σειρά αντλιών θερμότητας i-BX-N της Mitsubishi Electric brand Climaveneta, είναι ενιαίου τύπου (monoblock), κατάλληλη για ψύξη, θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, με scroll συμπιεστή και ηλεκτρονική εκτονωτική βαλβίδα.

Προσαρμόζεται σε όλες τις μεταβολές του φορτίου χάρη στον ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας σε συνδυασμό με την χρήση τεχνολογίας inverter, εξασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο ενεργειακής απόδοσης τόσο σε πλήρη όσο και σε μερικά φορτία.

Διατίθεται και με ενσωματωμένο υδροστάσιο για γρηγορότερη και ευκολότερη εγκατάσταση.

Αντλία θερμότητας για κάθε ανάγκη

Η σειρά αντλιών θερμότητας i-BX-N, μπορεί να καλύψει τόσο τις ανάγκες σε ψύξη όσο και σε θέρμανση χώρων και ζεστού νερού χρήσης, αντικαθιστώντας τους παραδοσιακούς λέβητες, αποτελώντας ανανεώσιμη πηγή ενέργειας σε:

  • Κτίρια κατοικιών
  • Εμπορικοί χώροι
  • Γραφεία
  • Ξενοδοχεία

 Υψηλή ενεργειακή απόδοση με πιστοποίηση EUROVENT

Η σειρά αντλιών θερμότητας i-BX-N, προσφέρουν υψηλή ενεργειακή απόδοση χάρη στην λειτουργία του inverter συμπιεστή, έτσι ώστε η μονάδα να παρέχει την απαιτούμενη ισχύ προσαρμοσμένη στις πραγματικές ανάγκες του κτιρίου, με την μέγιστη απόδοση. Η υψηλή απόδοση μεταφράζεται σε μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και επομένως μειωμένο λειτουργικό κόστος.

Οι μονάδες i-BX-N χάρη στην τεχνολογία inverter, συμμορφώνονται με την οδηγία ErP, υπερκαλύπτοντας τις απαιτήσεις του ελάχιστου εποχιακού βαθμού απόδοσης.

SCOP (LT 35oC): 3,80*

SCOP (ΜT 55oC):  2,95*

SEER: 2,95*

*Μέσες τιμές

Προηγμένο σύστημα ελέγχου και αυτοματισμού NADISYSTEM

Η προηγμένη και έξυπνη διαχείριση NADISYSTEM εγγυάται:

ü  Την εύκολη επικοινωνία μεταξύ των επιμέρους τμημάτων της εγκατάστασης

ü  Απλοποιημένη εγκατάσταση

ü  Μειωμένος αριθμός ελέγχων

Εγγυημένη Παραγωγή ζεστού νερού χρήσης όλο τον χρόνο

Ο πίνακας της μονάδας ελέγχει την παραγωγή του ζεστού νερού χρήσης μέσω τρίοδης μεταγωγικής ηλεκτροβαλβίδας που εγκαθίσταται εξωτερικά της μονάδας.

Λειτουργία αντιστάθμισης για ακόμα μεγαλύτερο βαθμό απόδοσης

Η σειρά αντλιών θερμότητας i-BX-N, παρέχουν την δυνατότητα για δυναμικό έλεγχο της θερμοκρασίας του προσαγόμενου νερού, μεταβάλλοντας την, βάση της εξωτερικής θερμοκρασίας, με σκοπό την κάλυψη του φορτίου με την βέλτιστη θερμοκρασία νερού. Με την λειτουργία αντιστάθμισης αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός απόδοσης του συστήματος.

Δυνατότητα ελέγχου εξωτερικών πηγών ενέργειας

Μέσω του πίνακα ελέγχου, οι αντλίες θερμότητας i-BX-N, μπορούν να ενσωματώσουν και να ελέγξουν διαφορετικές πηγές ενέργειας, με κριτήριο λειτουργίας την βέλτιστη απόδοση του συστήματος και το μικρότερο κόστος από την χρήση των επιμέρους πηγών, πάντα προς όφελος της ανανεώσιμης πηγής ενέργειας.

Δυνατότητα παραλληλισμού έως και τεσσάρων μονάδων σε συστοιχία

Μέσω του εργοστασιακού πίνακα ελέγχου NADISYSTEM, μέχρι και τέσσερις μονάδες ίδιας ισχύος μπορούν να συνδεθούν παράλληλα σε λειτουργία master/slave. Η κύρια μονάδα (master) επεξεργάζεται και μεταδίδει τις πληροφορίες στις δευτερεύουσες (slave) και αποφασίζει βάση του φορτίου πόσες μονάδες θα λειτουργήσουν.

Μία μονάδα που μπορεί καλύψει όλες τις απαιτήσεις

Οι αντλίες θερμότητας της σειράς i-BX-N, με το προηγμένο σύστημα ελέγχου και αυτοματισμού NADISYSTEM, μπορούν να καλύψουν κάθε απαίτηση σας.

  • Έλεγχος τρίοδης ηλεκτροβαλβίδας για παραγωγή ΖΝΧ
  • Έλεγχος ηλεκτρικής αντίστασης δοχείου ΖΝΧ
  • Έλεγχος βοηθητικής πηγής ενέργειας
  • Έλεγχος των κυκλοφορητών του δευτερεύοντος κυκλώματος
  • Έλεγχος τρίοδης αναμικτικής ηλεκτροβάνας για την τροφοδοσία δύο θερμικών ζωνών με διαφορετική θερμοκρασία νερού προσαγωγής τόσο στην θέρμανση όσο και στην ψύξη.

Δείτε εδώ περισσότερα για τον κλάδο κλιματισμού

της Δέλτα Τεχνική και τις αντλίες θερμότητας Mitsubishi Electric

Για φόρμα προμελέτης πατήστε εδώ