Η LG Electronics (LG) και το τμήμα LG Business Solutions παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη νέα μονάδα επαγγελματικού κλιματισμού, εξοπλισμένη με την πρωτοποριακή λειτουργία καθαρισμού του αέρα. Πρόκειται για την ιδανική λύση προϊόντων κλιματισμού για εγκαταστάσεις εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (νηπιαγωγεία, σχολεία) και νοσοκομειακής περίθαλψης (ιατρικά κέντρα, νοσοκομεία) όπου συγκεντρώνονται άτομα με ευαισθησία στη σκόνη. Επιπλέον, η νέα μονάδα κλιματισμού τύπου κασέτας είναι κατάλληλη για γραφεία και καταστήματα λιανικής πώλησης, όπου οι παραβρισκόμενοι περνούν αρκετό χρόνο, ενώ ο τύπος αυτού του είδους κλιματισμού της LG προσφέρει περισσότερες επιλογές στους ιδιοκτήτες κτιρίων και στους συμβούλους που μπορεί να διχάζονται μεταξύ διαφόρων επιλογών κασετών.

Οι μονάδες κλιματισμού με δυνατότητα καθαρισμού του αέρα είναι απαραίτητες για χώρους που συγκεντρώνεται μεγάλο πλήθος ατόμων και ειδικά για εκείνους με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα. Η εσωτερική μονάδα τύπου κασέτας της LG με την ενσωματωμένη λειτουργία καθαρισμού του αέρα, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν καθαρή ατμόσφαιρα σε μεγάλους χώρους. Με την εφαρμογή της πρωτοποριακής τεχνολογίας, η LG έχει ενισχύσει τις λύσεις καθαρισμού του αέρα σε εσωτερικές μονάδες κασέτας μίας και τεσσάρων κατευθύνσεων.

Η πρωτοποριακή διαδικασία καθαρισμού του αέρα 4 βαθμίδων της LG αποτελείται από προφίλτρο, Ηλεκτροφόρηση σκόνης (Dust Electrification), Φίλτρο εξαιρετικά λεπτής σκόνης και Φωτοκαταλυτικό φίλτρο απόσμησης (Photocatalytic deodorization filter). Με αυτή τη διαδικασία, επιτρέπει την απομάκρυνση ακόμα και των εξαιρετικά λεπτών στρωμάτων σκόνης, της τάξεως PM1.0. Αρχικά, η δομή πολλαπλών επιπέδων του προφίλτρου, η οποία προσφέρει 2,5 φορές υψηλότερη αποτελεσματικότητα από τα συμβατικά προφίλτρα, αφαιρεί τα σωματίδια. Στη συνέχεια, η λειτουργία Dust Electrification αυξάνει την ηλεκτροστατική δύναμη του σωματιδίου, βελτιώνοντας την απόδοση συγκέντρωσης σκόνης στο φίλτρο. Το επόμενο βήμα είναι η αφαίρεση της σκόνης ακόμα και σωματιδίων πολύ μικρής διαμέτρου

PM1.0 μέσω του Electric Dust Filter. Τέλος, το φίλτρο απόσμησης απομακρύνει τις οσμές και τα επιβλαβή αέρια μέσω της τεχνολογίας απορρόφησης υψηλής απόδοσης.

Η νέα μονάδα κλιματισμού τύπου κασέτας της LG παρέχει ισχυρή απόδοση στον καθαρισμό του αέρα. Το φίλτρο αφαιρεί τη σκόνη μέχρι και PM1.0 με την επαναστατική τεχνολογία της LG, την οποία εγγυάται η Korea Air Cleaning Association (KACA). Η νέα κασέτα δείχνει Ρυθμό Παροχής Αέρα Καθαρής Ροής (Clean Air Delivery Rate – CADR) 19,1 m3/λεπτό, ο οποίος είναι πολύ υψηλότερος από τον καθιερωμένο CADR 10,0 m3/λεπτό. Παρόλο που η LG προσθέτει τη διαδικασία καθαρισμού του αέρα στην κασέτα, διατηρεί τον εξαιρετικό σχεδιασμό καθώς τα ξεχωριστά πλαίσια των φίλτρων έχουν τοποθετηθεί στο εσωτερικό της συσκευής με αποτέλεσμα, η μονάδα της LG να φαίνεται πιο λεπτή από κάθε άλλο προϊόν στην αγορά.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της νέας κασέτας της LG είναι η λυχνία LED ανίχνευσης σκόνης και το ενσύρματο τηλεχειριστήριο, το οποίο επιτρέπει την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα σε πραγματικό χρόνο μέσω της εφαρμογής LG ThinQ.

Τέλος, το σύστημα ανίχνευσης και καθαρισμού είναι εγκατεστημένο στο σώμα της εσωτερικής μονάδας, επομένως δεν καταλαμβάνει επιπλέον χώρο ενώ δεδομένου ότι τα φίλτρα καθαρισμού αέρα είναι ημι-μόνιμα, δεν χρειάζεται να αντικατασταθούν συχνά, προσφέροντας εύκολη συντήρηση για τους ιδιοκτήτες κτιρίων.

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions προσφέρει επαγγελματικές λύσεις information display, συστημάτων κλιματισμού, φωτισμού και ενέργειας. Ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στην καινοτομία B2B, η LG Electronics Business Solutions στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβάνοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και υποστήριξης σε συνεργασία με επαγγελματίες συνεργάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση

www.lg.com/global/business

 

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

Επισκεφτείτε την LG στα:

 www.lg.com/gr

LG MAGAZINE

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas

www.LinkedIn.com/lghellas

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Touchpoint Strategies

Βασιλική Σχίζα

Account Director

e-mail: vassiliki.schiza@touchpointstrategies.gr

τηλ: 210 66 60 857

Τζώρτζια Σταυροπούλου

Senior Corporate & Business Units Senior Marketing Manager

e- mail: georgia.stavropoulou@lge.com

τηλ: 210 48 00 500