Το Δ.Σ. του Σωματείου Ψυκτικών Κορίνθου φιλοξένησε, με την ευκαιρία της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, τα μέλη του συνοδευόμενα από τις οικογένειές τους σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον την Δευτέρα 22/01/24.

Οι παραβρισκόμενοι, στον πολύ όμορφο χώρο της ταβέρνας Κάνδαυλος meat, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν μεταξύ τους και να απολαύσουν τα θαυμάσια εδέσματα που τους προσφέρθηκαν.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κορίνθου κος Νίκος Σταυρέλης, ο Πρόεδρος του τοπικού Επιμελητηρίου κος Παναγιώτης Λουζιώτης και ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ηλεκτρολόγων κος Χρήστος Ηλίας.

Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ο.Ψ.Ε. κος Δημήτρης Κοντούσιας, ο επίτιμος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κος Παναγιώτης Πουλιάνος και ο Πρόεδρος του Σ.Ε.ΨΥ.Π. κος Κώστας Τσιντώνης.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Σωματείου κος Δημήτρης Καλαμάρης και ευχαρίστησε και εκ μέρους του Δ.Σ. τους συναδέλφους τους για την συμμετοχή τους και ζήτησε την υποστήριξή τους προκειμένου το Σωματείο να είναι δυνατό για να προασπίζεται τα δικαιώματα των επαγγελματιών του κλάδου.

Ευχές σε όλους για Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.