Η LG φέρνει την 5η εποχή στα συστήματα ψύξης-θέρμανσης με τη νέα σειρά VRF κλιματιστικών Multi V 5 και και τον απόλυτο συμπιεστή Inverter

H νέα λύση ενσωματώνει τη λειτουργία Dual Sensing Control καθώς και την πιο εξελιγμένη τεχνολογία για συμπιεστές Inverter, προσφέροντας υψηλές επιδόσεις, αξιοπιστία και αποδοτικότητα   

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για το MULTI V 5, τη νέα ναυαρχίδα στον τομέα λύσεων ψύξης – θέρμανσης της LG», δήλωσε ο κ. Γιάννης Μαντάς, Business Solutions Director της LG Electronics Ελλάς. «Το Multi V 5, το VRF σύστημα πέμπτης γενιάς της LG, ενσωματώνει μια σειρά από καινοτόμες τεχνολογίες με σκοπό να προσφέρει στους πελάτες μας ενεργειακή απόδοση και ευκολία στη λειτουργία σε ασυναγώνιστα επίπεδα. Κάνοντας την προηγμένη τεχνολογία κλιματισμού ακόμα πιο προσιτή, αυτή η κορυφαία στον τομέα της λύση παρέχει εξοικονόμηση λειτουργικών εξόδων σε εξαιρετικά επίπεδα και ακόμα μεγαλύτερη άνεση στους πελάτες μας».

Λειτουργία Dual Sensing Control

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του LG MULTI V 5 είναι η λειτουργία Dual Sensing Control η οποία βοηθά τη μονάδα κλιματισμού να αξιολογήσει τις κλιματικές συνθήκες έως και τη μικρότερη λεπτομέρεια. Σε αντίθεση με τα συμβατικά συστήματα κλιματισμού που παρακολουθούν μόνο τη θερμοκρασία, το MULTI V 5 μετρά τόσο τα επίπεδα θερμοκρασίας όσο και τα επίπεδα υγρασίας εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Διαθέτοντας τη δυνατότητα να κατανοεί πλήρως τις πολλαπλές κλιματικές συνθήκες που επικρατούν, η νέα λύση της LG έχει την ικανότητα να καθορίζει τις παραμέτρους προκειμένου να επιτυγχάνει τη βέλτιστη ενεργειακή απόδοση και τα κορυφαία επίπεδα άνεσης στους εσωτερικούς χώρους.

Ο απόλυτος Συμπιεστής Inverter

Εξωτερικές μονάδες μεγάλης χωρητικότητας

Ενσωματώνοντας τον πρωτοποριακό, βιομιμητικό ανεμιστήρα, εναλλάκτη θερμότητας 4 όψεων και συμπιεστή ο οποίος προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις, η αποδοτικότητα και η ισχύς του Multi V 5 έχει αναβαθμιστεί, καθιστώντας εφικτό για μία εξωτερική μονάδα να αγγίξει τους 26 HP. Αξιοποιώντας τα στοιχεία έρευνας που διεξήχθη από το τμήμα Μηχανολόγων και Αεροδιαστημικής Μηχανικής του Εθνικού Πανεπιστημίου της Σεούλ, οι μηχανικοί που σχεδίασαν το MULTI V 5 εμπνεύστηκαν από τα πτερύγια της μεγάπτερης φάλαινας για το σχεδιασμό του ανεμιστήρα. Επιπλέον, ο βιομιμητικός ανεμιστήρας που ενσωματώνει η νέα λύση της LG αυξάνει σημαντικά την παροχή αέρα του ανεμιστήρα της μονάδας, χωρίς όμως τη ταυτόχρονη αύξηση της στάθμης θορύβου.

Ocean Black Fin

Αξιοποιώντας τον αποκλειστικό εναλλάκτη θερμότητας της LG ‘Ocean Black Fin’ καθώς και την ειδική βαφή ‘Dual Protection’, με διπλή επίστρωση στις εσωτερικές, αλλά και στις εξωτερικές επιφάνειες της μονάδας, το Multi V 5 προστατεύεται από την βιομηχανική ρύπανση καθώς και από διαβρωτικές ουσίες όπως το αλάτι, η άμμος και άλλα στοιχεία που μεταφέρονται μέσω ισχυρών ανέμων από τη θάλασσα. Η μαύρη επίστρωση του εναλλάκτη θερμότητας Ocean Black Fin αποτρέπει τη συσσώρευση νερού προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η συγκέντρωση υγρασίας. Τα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό παρατείνει τη διάρκεια ζωής του προϊόντος και μειώνει το κόστος συντήρησης, επιτρέποντας του να εμφανίζει και να διατηρεί εξαιρετικές επιδόσεις σε μεγάλο βάθος χρόνου.

Λειτουργία Συνεχούς Θέρμανσης

Το νέο επαγγελματικό σύστημα ψύξης – θέρμανσης της LG, MULTI V 5, θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από τον Μάιο του 2017.