Έναρξη συνεργασίας με το Giannakis Academy στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης LG “Είναι ωραίο να συμμετέχεις”

Αθήνα, 09 Ιουνίου 2017 — Η LG Electronics Hellas (LG) στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Είναι ωραίο να συμμετέχεις», εγκαινιάζει το πρόγραμμα LG – Αθλητές του Αύριο’. Πρεσβεύοντας το μήνυμα «Life is Good, η ζωή είναι ωραία όταν συμμετέχεις!», η εταιρεία στηρίζει  διοργανώσεις με κοινωνικό, αθλητικό και πολιτιστικό χαρακτήρα και συμμετέχει σε πρωτοβουλίες που προάγουν τις αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού με στόχο την προσφορά στην κοινωνία και την ενεργή συμμετοχή του κόσμου.

Το νέο Πρόγραμμα LG – Αθλητές του Αύριο’ επικεντρώνεται στη σημασία της άθλησης και του δραστήριου τρόπου ζωής ενώ επιδιώκει να ενθαρρύνει παιδιά και εφήβους να συνεχίσουν να αθλούνται έτσι ώστε να αναδείξει τη νέα γενιά αθλητών. Η συνεργασία με τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτη Γιαννάκη και το Giannakis Academy σηματοδοτεί την έναρξη του Προγράμματος το φετινό καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Giannakis Academy, η LG δίνει τη δυνατότητα σε 30 παιδιά, από 7 έως 17 ετών, να προπονηθούν και να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ, αλλά και σημαντικές αξίες ζωής, υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γιαννάκη και του επιτελείου του σε basketball Camp στη Χαλκιδική και στο Ψυχικό. Οι ενδιαφερόμενοι “Αθλητές του Αύριο” μπορούν να μάθουν περισσότερα για την κλήρωση και τον τρόπο συμμετοχής στο lgblog.gr της LG Hellas.

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, δήλωσε σχετικά: «Ο αθλητισμός για εμάς στην LG αποτελεί έναν τομέα δράσης που καλλιεργεί και εξελίσσει τόσο το σώμα, όσο και το πνεύμα και τον θεωρούμε σημαντικό και απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητας. Για αυτό το λόγο μέσα από το Πρόγραμμα LG – Αθλητές του Αύριο’ θέλουμε να μεταδώσουμε τη χαρά της συμμετοχής στον αθλητισμό, να αναδείξουμε και να υποστηρίξουμε τη νέα γενιά αθλητών».

Ο κ. Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε για τη συνεργασία με την LG Hellas: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε την υποστήριξη μίας εταιρείας του βεληνεκούς της LG στις δράσεις μας και στην προσπάθεια που κάνουμε να εμπνεύσουμε τα παιδιά για έναν υγιή και δραστήριο τρόπο ζωής που θα τους δώσει σημαντικά εφόδια για το μέλλον τους».