Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, βρισκόμενοι μόλις 8 μήνες πριν την διεξαγωγή της διεθνούς έκθεσης «Climatherm Energy 2024», η ανταπόκριση είναι από νωρίς αρκετά αυξημένη, με το μεγαλύτερο κομμάτι αυτής, να έχει ήδη δεσμευτεί από βιομηχανίες, εισαγωγείς, αντιπρόσωπους μεγάλων οίκων του εξωτερικού, κ.ο.κ, αποδεικνύοντας έτσι την δυναμική της μεγαλύτερης κλαδικής διοργάνωσης.

Η μεγάλη ανοικοδόμηση, η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με το περιβάλλον, τη διαχείριση της κλιματικής κρίσης, κ.α, καθιστούν την “Climatherm Energy”, σημείο αναφοράς για ακόμη μια φορά.

Η 35 χρόνων εμπειρία της Climatherm Energy, την καθιστά πρωτοπόρο στην καλύτερη δυνατή παρουσίαση των τομέων των: Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας – Φυσικού Αερίου – Κλιματισμού – Θέρμανσης – Εξαερισμού – Βιομηχανικής Ψύξης- Ηλιακής Θέρμανσης – Ύδρευσης (Πισίνα – Μπάνιο) – Ηλεκτρικής Ενέργειας και άλλων.

Καθώς στόχος μας είναι η συνεχής ενημέρωση και αναβάθμιση γνώσεων και πληροφοριών, κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα λαμβάνουν χώρα ημερίδες και σεμινάρια για το επισκεπτόμενο κοινό, καθώς και για τους φίλους εκθέτες.
Αξίζει τέλος να αναφερθούν, τα προγράμματα μέσω ΕΣΠΑ, τα οποία είναι ήδη ενεργά και χρησιμοποιούνται από αρκετές συμμετέχουσες εταιρίες.

Η Climatherm Energy 2024, που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως και τις 25 Φεβρουαρίου 2024, στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo, τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και έχει τη συνεχή στήριξη και συμμετοχή όλων των σημαντικών φορέων του κλάδου.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210.9356110, 2109315073, ή με email στο info@climatherm.gr.