Με μια εξαιρετική, ανανεωμένη παρουσία και κεντρικό μήνυμα «Contemporary Engineering for Well-Being» συμμετείχε η CALDA ENERGY, στην διεθνή έκθεση Climatherm Energy 2022, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo.

Μέσα σε ένα σύγχρονο και φιλόξενο περιβάλλον, οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μέσω διαδραστικών οθονών, όλες τις σύγχρονες και καινοτόμες εφαρμογές εξοικονόμησης ενέργειας της CALDA ENERGY. Παράλληλα, μέσω μιας online εφαρμογής, οι επισκέπτες μπορούσαν να λάβουν αναλυτικές πληροφορίες για τα προϊόντα της επιλογής τους.

Την προσοχή των επισκεπτών «τράβηξε» το concept ενός σύγχρονου σπιτιού, όπου παρουσιάστηκαν όλες οι σύγχρονες προτάσεις της εταιρείας για δημιουργία ιδανικών και υγιεινών συνθηκών διαβίωσης. Στο επίκεντρο των προϊοντικών λύσεων βρέθηκαν οι αντλίες θερμότητας για ψύξη και θέρμανση, τα fan coil μικρού βάθους καθώς και με συσκευή φωτοκαταλυτικής οξείδωσης με UVC λάμπα για αποστείρωση του αέρα του χώρου και ο μηχανικός αερισμός της AERMEC. Επίσης, παρουσιάστηκε η θέρμανση και ο δροσισμός επιφανειών ξηράς δόμησης για δάπεδο, τοίχο και οροφή της VARIOTHERM, καθώς επίσης και η δυνατότητα διασύνδεσης και κεντρικής διαχείρισης ολόκληρου του συστήματος κλιματισμού μέσω του VMF Modbus της AERMEC.

Επιπλέον, οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τις δυνατότητες των λύσεων της AERMEC για εμπορικές εφαρμογές, όπως για παράδειγμα, οι 6-σωλήνιες αντλίες θερμότητας CPS για ταυτόχρονη παραγωγή ψύξης, θέρμανσης και ζεστού νερού υψηλών θερμοκρασιών και οι υδρόψυκτες αντλίες θερμότητας WWB για παραγωγή νερού υψηλών θερμοκρασιών έως 80°C.

Τέλος, την 2η ημέρα της έκθεσης, στην κεντρική συνεδριακή αίθουσα του εκθεσιακού κέντρου, διεκπεραιώθηκε η πρώτη Πανελλήνια παρουσίαση της πρωτοποριακής και μοναδικής στην παγκόσμια αγορά (exclusine patented product) 3-σωλήνιας αντλίας θερμότητας 3WP της AERMEC.