Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG), έδωσε και φέτος δυναμικά το παρών στην 6η έκθεση τουρισμού 100% Hotel Show ως Digital Signage Partner.

Η έκθεση αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και πιο exclusive εκθέσεις για Ξενοδόχους και Villa Owners στην Ελλάδα και πραγματοποιήθηκε στις 16-19 Νοεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. Με την παρουσία της στην έκθεση η LG είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους χιλιάδες επισκέπτες του απόλυτου εξειδικευμένου τουριστικού event, τα νέα ξενοδοχειακά προϊόντα και τις λύσεις που συμβάλουν στην ανάπτυξη και την βελτιστοποίηση του προϊόντος τους και των υπηρεσιών τους.

Η φετινή διοργάνωση του 100% Hotel Show προσέλκυσε ξενοδόχους, και επαγγελματίες του τουρισμού από όλη την Ελλάδα που για ακόμη μια χρονιά είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξειδικευμένες λύσεις ξενοδοχειακών τηλεοράσεων της LG στο από κοινού περίπτερο LG – IKUSI. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν από κοντά για τη σειρά LG OLED Hotel TVs που διαθέτει πρόγραμμα διαχείρισης περιεχομένου Pro:Centric Direct για In-room υπηρεσίες Digital Concierge, τις digital signage λύσεις της εταιρείας για ξενοδοχειακές εφαρμογές, όπως την μοναδική στην αγορά 86″ Ultra Stretch οθόνη λύση της LG, καθώς και για το ΙΚUSI flow, το πρώτο «έξυπνο» κέντρο λήψης και επεξεργασίας σημάτων για τηλεοράσεις, αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας της LG και της IKUSI στα ξενοδοχειακά συστήματα.

Τέλος, digital signage λύσεις της LG ήταν τοποθετημένες σε όλους τους χώρους της έκθεσης, προσφέροντας στους επισκέπτες αναβαθμισμένο οπτικοακουστικό περιεχόμενο υψηλής τεχνολογίας μέσω των Digital Signage οθονών.

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions προσφέρει επαγγελματικές λύσεις information display, συστημάτων κλιματισμού, φωτισμού και ενέργειας. Ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στην καινοτομία B2B, η LG

Electronics Business Solutions στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση συπεριλαμβάνοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και υποστήριξης σε συνεργασία με επαγγελματίες συνεργάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/global/business

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

Επισκεφτείτε την LG στα:

www.lg.com/gr

LG MAGAZINE

www.facebook.com/lghellas

www.LinkedIn.com/lghellas