H Inventor παρουσιάζει τη νέα γενιά αφυγραντήρων  EVA II PRO & EVA II PRO Wi-Fi εμπλουτίζοντας περαιτέρω το portfolio της στην κατηγορία. Τα νέα μοντέλα αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο χώρο των αφυγραντήρων, μιας αγοράς που αναπτύσσεται παγκοσμίως με ταχύτατους ρυθμούς.

Με τις νέες σειρές αφυγραντήρων Inventor οι Έλληνες καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα πολύτιμο σύμμαχο στην καταπολέμηση της υγρασίας και να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους με ευκολία και άνεση. Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της νέας σειράς αφυγραντήρων  αποτελεί η χαμηλή στάθμη θορύβου, ώστε να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές παρέχοντας υψηλή ποιότητα υγιεινού αέρα σε απόλυτη ησυχία στον χώρο. Επίσης, με τη λειτουργία της «έξυπνης αφύγρανσης» εξασφαλίζεται χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος και άριστες συνθήκες καθώς ο αφυγραντήρας επιλέγει αυτόματα τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας του χώρου ανάλογα με τη θερμοκρασία δωματίου.

Παράλληλα, με την βοήθεια της τεχνολογίας Wi-Fi ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να ρυθμίσει τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας στο χώρο του, από όποιο σημείο και να βρίσκεται με το πάτημα ενός κουμπιού στο smartphone του. Ο ενσωματωμένος ιονιστής που διαθέτουν οι νέες σειρές αφυγραντήρων βοηθά στη διατήρηση ενός καθαρού και υγιεινού περιβάλλοντος απελευθερώνοντας θετικά και αρνητικά ιόντα στην ατμόσφαιρα, τα οποία εμπλουτίζουν τον αέρα κατακρατώντας σκόνη, βακτήρια, καπνό τσιγάρου και άλλες δυσάρεστες οσμές, αποτρέποντας την ανάπτυξη ασθενειών και αλλεργιών. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Inventor εγγυάται την άψογη λειτουργία των αφυγραντήρων για πολλά χρόνια, ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες με τα μοντέλα να συνοδεύονται από 5ετή εγγύηση Premium.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αφυγραντήρες Inventor επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.inventor.ac .