Τo επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσίασε στην Ευρώπη τη νέα αντλία θερμότητας LG Therma V R32 Split (διαιρούμενου τύπου, αέρος-νερού) σε μία ξεχωριστή εκδήλωση στο Μονακό. Σχεδιασμένο ειδικά για τις νέες και ανακαινισμένες κατοικίες, η εξαιρετικά αποδοτική Therma V R32 Split είναι μια ευέλικτη λύση που μπορεί να προσφέρει αποτελεσματική θέρμανση και ψύξη χώρου και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Στην παρουσίαση της LG Therma V R32 Split, ο David Diaz, B2B Heating Sales Manager της LG, εξήγησε τα χαρακτηριστικά που κάνουν τη νέα αντλία θερμότητας εξαιρετική λύση. Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι:

  • Ο συμπιεστής R1 ο πρώτος υβριδικός σε σχήμα άξονα συμπιεστής στον κόσμο που προσφέρει μέγιστη απόδοση, αποτελεσματικότητα και ανθεκτικότητα
  • Το ψυκτικό μέσο R32 (Global Warming Potential περίπου 70% χαμηλότερο από το R410A)
  • Αξιόπιστη λειτουργία σε θερμοκρασίες χαμηλές έως και -25°C *
  • Εποχιακός συντελεστής απόδοσης (Seasonal Coefficient of Performance – SCOP) 4,65**
  • Ενεργειακή κλάση A+++ ***
  • Λειτουργία συμπιεστή σε εύρος 10-135Hz
  • Σύνδεση με την εφαρμογή SmartThinQTM της LG για έλεγχο λειτουργίας και θερμοκρασίας και παρακολούθηση κατανάλωσης ενέργειας οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος

Ο Peter Verkempynck, Vice President of Air Solutions Europe της LG, άνοιξε την παρουσίαση αναφέροντας: «Είμαστε υπεύθυνοι για τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος τόσο ως καταναλωτές, όσο και ως επαγγελματίες στον κλάδο του κλιματισμού. Μπορούμε να ξεκινήσουμε από τα σπίτια μας και να παρέχουμε γνήσιες και ειλικρινείς συμβουλές στους πελάτες μας που θέλουν να ξεφύγουν από τις συσκευές καυσίμων ή αερίου για θέρμανση και ζεστό νερό οικιακής χρήσης».

Η LG έχει στόχο να παρέχει στους εργολάβους, τους εγκαταστάτες, τους ιδιοκτήτες – όσους επιθυμούν να αναπτύξουν ή να βελτιώσουν μια ιδιοκτησία – μια ολοκληρωμένη λύση, το LG Energy Package. Αυτό το σύστημα διαχείρισης κτιρίων περιλαμβάνει αντλίες θερμότητας αέρος-νερού, ηλιακούς συλλέκτες και σύστημα αποθήκευσης ενέργειας. Ο Peter Verkempynck, δήλωσε σχετικά: «Η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές είναι ζωτικής σημασίας και απαιτούνται νέοι μηχανισμοί, όπως η δυναμική τιμολόγηση, τα έξυπνα δίκτυα και η αποθήκευση ενέργειας για να ευθυγραμμιστεί η προσφορά και η ζήτηση».

Διαθέσιμη στην Ευρώπη – σε ορισμένες αγορές ήδη από τον Ιούλιο – η επαναστατική τεχνολογία της LG Therma VR32 Split θα κάνει τη θέρμανση του σπιτιού πιο οικονομική και αποδοτική.

* Λόγω της τεχνολογίας ψεκασμού ατμών, η υποστήριξη με ηλεκτρικό θερμαντικό σώμα απαιτείται μόνο για εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος.

** Ονομαστική συνθήκη A7/W35, Μοντέλο HU091MR.U44

*** Η κατάταξη της LG Therma V R32 Split στην ενεργειακή κλάση Α +++ είναι διαθέσιμη στις 26 Σεπτεμβρίου 2019. Πιο πριν η κατάταξη ErP είναι A++.

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions προσφέρει επαγγελματικές λύσεις information display, συστημάτων κλιματισμού, φωτισμού και ενέργειας. Ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στην καινοτομία B2B, η LG Electronics Business Solutions στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβάνοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και υποστήριξης σε συνεργασία με επαγγελματίες συνεργάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση

www.lg.com/global/business

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

 

Επισκεφτείτε την LG στα:

 www.lg.com/gr

LG Magazine

www.facebook.com/lghellas

www.LinkedIn.com/lghellas

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Touchpoint Strategies

Βασιλική Σχίζα

Account Director

e-mail: vassiliki.schiza@touchpointstrategies.gr

τηλ: 210 66 60 857

 

LG Electronics Hellas

Τζώρτζια Σταυροπούλου

Corporate & Business Units Senior Marketing Manager

e- mail: georgia.stavropoulou@lge.com

τηλ: 210 48 00 500