Στα πλαίσια της Διεθνής Έκθεσης CLIMATHERM ENERGY 2024, η Ομοσπονδία Ψυκτικών Ελλάδος σε συνεργασία με την Γενική Ψυκτική διοργανώνει ημερίδα το Σάββατο 24/02/2024 και ώρα 15:30 μ.μ. στη συνεδριακή αίθουσα C2 του Athens Metropolitan Expo με την εξής θεματολογία :

1. Βράβευση της Γενικής Ψυκτικής με το ATMO Approved Label, αναγνωρίζοντάς την εξαίρετη προσφορά της στην προώθηση λύσεων βασισμένων σε φυσικά ψυκτικά μέσα στον κλάδο της ψύξης και του κλιματισμού.

Αυτή η βράβευση αποτελεί σημαντικό ορόσημο στη δέσμευσή της για ένα πράσινο και βιώσιμο μέλλον στην ψύξη.

2. Παρουσίαση Fgas – Νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού

Εισηγητής : CEO ATMOsphere – Marc Chassero

3. Παρουσίαση συνεργασίας ανάπτυξης ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού προγράμματος κατάρτισης για τον τεχνικό ψυκτικό σε συνεργασία της Ομοσπονδίας Ψυκτικών Ελλάδος (ΟΨΕ) με τον Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) και το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ

Εισηγητής : Καθηγήτρια κα Ειρήνη Κορωνάκη ( Διευθύντρια Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Θερμοδυναμικής – Τομέας Θερμότητας – Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου)

4. Παρουσίαση συνεργασίας ανάπτυξης ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού προγράμματος κατάρτισης για τον τεχνικό ψυκτικό σε συνεργασία της Ομοσπονδίας Ψυκτικών Ελλάδος (ΟΨΕ) με τον Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) και το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ

Εισηγητής : κος Λιντζέρης Παρασκευάς ( εκπρόσωπος του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ)

5. Ενημέρωση για την αναθεώρηση του Ε.Κ. 517/2014 με τον νέο Ε.Κ. 573/2024 Εισηγητής : Ο Επιστημονικός Συνεργάτης της ΟΨΕ κος Δαλαβούρας Δημήτριος (Διπλ. Μηχ. Μηχανικός ΕΜΠ, MSc, MBA, PhD (c) ASHRAE certified )