Η Inventor για άλλη μία φορά στέκεται δίπλα στον Οργανισμό “Το Χαμόγελο Του Παιδιού” και συγκριμένα δίπλα στα παιδιά με προβλήματα υγείας. Προκειμένου να εξασφαλίσει ίσες ευκαιρίες στην πρόληψη και την φροντίδα της υγείας των παιδιών, ο Οργανισμός παρέχει δωρεάν ιατρικές εξετάσεις μέσω των Κοινωνικών Πολυϊατρείων. Αυτήν ακριβώς την πράξη μεγάλης αξίας στηρίζει και η Inventor, συνεισφέροντας από την πλευρά της στην αποτελεσματική ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών στα Πολυϊατρεία, για να είναι όλα τα παιδιά υγιή και χαρούμενα!

“Το Χαμόγελο Του Παιδιού” λειτουργεί δύο Kοινωνικά Πολυϊατρεία στην Αττική, ένα στο κέντρο της Αθήνας και ένα στην Αγία Παρασκευή, όπου παρέχονται ιατρικές υπηρεσίες σε κάθε παιδί απολύτως δωρεάν, με έμφαση σε αυτά που ανήκουν σε κοινωνικά ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες.

Το κοινό, που πάντα αποκρίνεται θερμά στις δράσεις που αφορούν στον Οργανισμό, έχει τη δυνατότητα να στηρίξει τη δράση των Κοινωνικών Πολυϊατρείων του Οργανισμού “Το Χαμόγελου Του Παιδιού” με κάθε αγορά οποιουδήποτε κλιματιστικού Inventor. Έτσι, υποστηρίζεται η προσπάθεια και γίνεται ο καθένας μέλος αυτής της πραγματικά πολύτιμης δράσης, για κάθε παιδί και οικογένεια με σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, διασφαλίζοντας ότι θα λάβουν την ιατρική φροντίδα που έχουν ανάγκη και δικαιούνται.

Έτσι, φέτος το καλοκαίρι επιλέγοντας το κλιματιστικό Inventor που ταιριάζει στις ανάγκες όλων για δροσιά και οικονομία, μπορούν να συμβάλλουν στο να καλυφθούν και οι ιατρικές ανάγκες χιλιάδων παιδιών!

Άλλωστε, τα χαμόγελα των παιδιών φτιάχνουν το καλύτερο «κλίμα»!

https://www.inventoraircondition.gr/koinonika-polyiatreia-to-xamogelo-tou-paidiou