Το Σάββατο 7/5/2022,στην πλαζ μπροστά από το ξενοδοχείο OSTRIA στην Καλαμάτα, όπου διέμεναν οι αντιπρόσωποι από όλη την Ελλάδα, για να συμμετέχουν στο 22ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ψυκτικών Ελλάδας, η εταιρία KONTOUSIASAIR σε συνεργασία με την Midea διοργάνωσαν ένα καταπληκτικό event με καφέ – ελαφρύ γεύμα & πολύ παιχνίδι ‘BeachSoccer’ για να τους καλωσορίσουν.

Παράλληλα ο διαγωνισμός ήταν σε εξέλιξη, η συμμετοχή έδινε τη δυνατότητα σε όλους  μας να πάρουμε μέρος στην κλήρωση για κλιματιστικά και αφυγραντήρες MIDEA που έγινε το βράδυ κατά τη διάρκεια του δείπνου.

Όμως οι χορηγοί της εκδήλωσης φύλαγαν το καλύτερο για αυτούς που πέτυχαν γκολ, γιατί τους δώρισαν ταξίδια αναψυχής για την ποδοσφαιρική τους δεινότητα.

Οι συνάδελφοι Βαγγέλης Στρατίκης και Γιάννης Βετουλάκης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το Καρπενήσι και οι Ιορδάνης Σαρηπαλόγλου και Βαγγέλης Κουτσογεώργος το Ναύπλιο, μαζί με τις συντρόφους τους.

Οι χορηγοί του event εύχονται σε όλους προσωπική υγεία, και δύναμη στον κάθε έναν ξεχωριστά,για να ανταπεξέλθει στην νέα καλοκαιρινή σεζόν που ξεκινάει.