Το Σωματείο Επαγγελματοβιοτεχνών Ψυκτικών Πειραιά διοργάνωσε εκπαιδευτική εκδήλωση στα νέα του γραφεία Θηβών 60 Πειραιάς 3ος όροφος την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 18:00.

Την εκδήλωσε άνοιξε ο Πρόεδρος του Σωματείου κος Κώστας Τσιντώνης, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους παριστάμενους. Μιλώντας εκ μέρους του Δ.Σ. υπογράμμισε την θέληση όλων για την αναβάθμιση του Σωματείου σε πόλο έλξης των συναδέλφων προκειμένου να επιμορφώνονται σε θέματα σχετικά με το επάγγελμα τους. Η αρχή έγινε με την μετεγκατάσταση του Σ.Ε.ΨΥ.Π. σε νέα σύγχρονα γραφεία όπου σειρά έχει η δημιουργία χώρου πρακτικής τεχνικής εκπαίδευσης ταυτόχρονα με την θεωρητική κατάρτιση των μελών.

Κλείνοντας τον πρόλογό του ευχαρίστησε την εταιρία DELPHIS, για την συνδρομή της στην εκδήλωση, στο πρόσωπο του παριστάμενου κου Απόστολου  Αργύρη, Εμπορικού Δ/ντη, Delphis Group, ο οποίος αφού απεύθυνε χαιρετισμό συνέστησε στους παριστάμενους τους συνεργάτες της εταιρίας κ. Κώστα Φρίτζο, Μηχανικό Πωλήσεων Δικτύου , Delphis Group και κ. Τάσο Καλαϊτζίδη, COO, Delphis Group οι οποίοι έκαναν αναλυτική παρουσίαση και πρακτική εκπαίδευση επί των Αντλιών Θερμότητας Hi-Therm της Hisense HVAC απαντώντας και στις ερωτήσεις που τους ετέθησαν.

Τα γραφεία του Σωματείου είναι ανοικτά κάθε Τετάρτη 6:00 – 8:00μ.μ    τηλ. 211 740 4414