Δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις έλαβε η εταιρεία ΧΑΛΚΟΡ στο πλαίσο των εκδηλώσεων για τα «Greek Exports Awards 2017» και τα «Made in Greece Awards 2017».

Στο πλαίσιο της φετινής εκδήλωσης, έκτης κατά σειρά «Greek Exports Awards» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Divanni Apollon Palace & Thalasso, παρουσία πλήθους παρευρισκομένων, η ΧΑΛΚΟΡ μεταξύ άλλων βιομηχανιών και οργανισμών που δραστηριοποιούνται παραγωγικά στην Ελλάδα, απέσπασε το 2ο βραβείο στην κορυφαία κατηγορία βραβείων «Top Greek Export Company 2017». Το βραβείο παρέλαβε κος Χάρης Βαλασσόπουλος, Export Manager – Installations Tubes.

Η έκτη κατά σειρά διοργάνωση βραβείων «Greek Exports Awards» πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την Ethos Awards και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ. Η φιλοσοφία της διοργάνωσης των Greek Exports Awards 2017 είναι η επιβράβευση της Αριστείας στον τομέα των εξαγωγών (αγαθών και υπηρεσιών) του εγχώριου επιχειρηματικού κόσμου, που καταφέρνει και βρίσκει δημιουργικές διεξόδους, παρά τις αντιξοότητες προάγοντας την εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας. Τα βραβεία επισφραγίζουν τη σημαντική συμβολή στην οικονομία των επιχειρήσεων εκείνων που καταφέρνουν και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας αλλά και που συμβάλλουν σημαντικά στην ευημερία των κοινωνιών.

Η ΧΑΛΚΟΡ κατόρθωσε να αποσπάσει το 2ο βραβείο στη πιο σημαντική κατηγορία βραβείων «Top Greek Export Company 2017» κατατάσσοντας την δεύτερη καλύτερη βιομηχανία στην Ελλάδα σε εξαγώγιμο προϊόν. H ΧΑΛΚΟΡ με στρατηγικές επενδύσεις σε έρευνα & ανάπτυξη έχει επιτύχει να συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων βιομηχανιών του κλάδου της διεθνώς, δημιουργώντας νέα πρότυπα στην επεξεργασία χαλκού. Δίνει μεγάλη έμφαση στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και έμπρακτη δέσμευση για την τήρηση των αρχών της βιώσιμης ανάπτυξης καθώς όλες οι παραγωγικές εγκαταστάσεις αξιοποιούν σύγχρονες τεχνολογίες και υποδομές για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, υψηλής ενεργειακής απόδοσης, που είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Επιπλέον, η ΧΑΛΚΟΡ απέσπασε το 1ο βραβείο στην κατηγορία «Βιομηχανική Αριστεία» μεταξύ άλλων εταιριών που δραστηριοποιούνται παραγωγικά στην Ελλάδα στο πλαίσιο της φετινής, τρίτης κατά σειρά, εκδήλωσης, «Made in Greece Awards 2017» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία πλήθους παρευρισκομένων. Το βραβείο παρέλαβε ο Εμπορικός Διευθυντής της Χαλκόρ, κος Π.Λώλος. Η βράβευση αυτή αποτελεί επιβεβαίωση της επιχειρηματικής πορείας της ΧΑΛΚΟΡ με έμφαση στις επενδύσεις στην τεχνολογία, στην ερεύνα και ανάπτυξη και στη δημιουργία προϊόντων και λύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας.

O Εμπορικός Διευθυντής της Χαλκόρ, κος Π. Λώλος, παρέλαβε το βραβείο των «Made in Greece Awards 2017»

Τα βραβεία «Made in Greece Awards 2017» διοργανώθηκαν από την Ελληνική Ακαδημίας Μάρκετινγκ με τη συμμετοχή εκπροσώπων της ακαδημαϊκής κοινότητας, των χορηγών, των επαγγελματικών φορέων και των χορηγών επικοινωνίας που υποστηρίζουν το θεσμό και ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.. Στο θεσμό αυτό, έχουν διακριθεί τα τελευταία χρόνια 100 κορυφαίες επιχειρήσεις και βιομηχανίες μεταξύ αυτών και η ΧΑΛΚΟΡ για τις οποίες η ποιότητα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια και η δύναμη των σημάτων τους πρωτοστατούν στην ανάπτυξη και την ευημερία τους.