Η LG Electronics (LG) και το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions παρουσιάζουν στην ελληνική αγορά το νέο τύπο αντλιών θερμότητας με ενσωματωμένο δοχείο ζεστού νερού χρήσης LG THERMA V SplitDomestic Hot Water Integrated Type που παρέχει εξοικονόμηση χώρου, χρόνου και ενέργειας. Ο νέος τύπος συνδυάζει την εσωτερική μονάδα και το δοχείο αποθήκευσης νερού με αποτέλεσμα να γίνεται ευκολότερη η εγκατάσταση.

 

Συνδυάζοντας την εσωτερική μονάδα με το δοχείο αποθήκευσης νερού, η εγκατάσταση του νέου τύπου αντλιών θερμότητας γίνεται εύκολη και γρήγορη. Η θερμότητα που παράγεται από την εξωτερική μονάδα μέσω εναλλαγής θερμότητας με τον εξωτερικό αέρα μεταφέρεται στο δοχείο για την παροχή θέρμανσης και ζεστού νερού. Εφόσον η εσωτερική μονάδα περιλαμβάνει και τη δεξαμενή νερού, μπορεί να παρέχεται ζεστό νερό και θέρμανση χωρίς ανάγκη πρόσθετης εγκατάστασης δοχείου αποθήκευσης νερού εξοικονομώντας έτσι πόρους και χώρο.

 

Με τη THERMA V Split – Domestic Hot Water Integrated Type ο χρήστης μπορεί να ελέγξει ξεχωριστά 2 ζώνες (δωμάτια) για να καλύψει διαφορετικές ανάγκες εσωτερικής θερμοκρασίας σε διαφορετικούς χώρους του σπιτιού. Για παράδειγμα, καθιστά εφικτή τη δυνατότητα διαφορετικής θερμοκρασίας στο παιδικό δωμάτιο σε σχέση με τα σαλόνι ή την κουζίνα. Επιπλέον, η νέα διαιρούμενου τύπου αντλία θερμότητας προσφέρει στον χρήστη ευελιξία στους τρόπους λειτουργίας. Για χαμηλό κόστος θέρμανσης μπορεί να ρυθμίσει τη λειτουργία σε Economical, για πιο ζεστή θερμοκρασία δωματίου μπορεί να επιλέξει τη λειτουργία Comfort, ενώ κάθε λειτουργία μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ξεκινήσει σε συγκεκριμένο χρόνο με τη δυνατότητα προγραμματισμού.

 

Επιπλέον, η θερμοκρασία του νερού ακολουθεί αυτόματα την εξωτερική θερμοκρασία με τη λειτουργία Weather Dependent Operation. Έτσι, αν η εξωτερική θερμοκρασία μειωθεί, η θερμοκρασία του νερού προσαγωγής θα αυξηθεί αυτόματα για να διατηρηθεί η ίδια θερμοκρασία στον χώρο. Τέλος, ο έλεγχος του ψυκτικού κύκλου με ανίχνευση πίεσης και θερμοκρασίας επιτυγχάνει την ταχύτερη και ακριβέστερη ανταπόκριση στις ανάγκες των χώρων.

 

 

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα  καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή τηλεφωνία και στις οικιακές συσκευές. Με εργατικό  δυναμικό 77.000 ανθρώπους σε 125 χώρες, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 55,4 δισ. USD (61,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2017. Η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Τηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις (Β2Β). Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com

 

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

 

Επισκεφτείτε την LG στα:

 www.lg.com/gr

LG MAGAZINE

www.facebook.com/lghellas

www.LinkedIn.com/lghellas