Το πρώτο κατάστημα BlueDealerPlus εγκαινίασε σε κεντρικό σημείο του Πειραιά η πρωτοπόρος βιομηχανία κλιματιστικών Daikin, ενώ παράλληλα διοργάνωσε ειδική εκδήλωση για το δίκτυο των συνεργατών της παρουσιάζοντας τους το νέο conceptBlueDealerPlus.

H δημιουργία του καταστήματος εντάσσεται στο νέο στρατηγικό πλάνο της DaikinHellas, η οποία σχεδιάζει να επενδύσει στην εικόνα των καταστημάτων του δικτύου της προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν την εταιρεία μέσα από ένα ξεχωριστό concept, που σχεδίασε και υλοποίησε με τη βοήθεια της διεθνώς βραβευμένης συμβουλευτικής εταιρείας, StirixisGroup.

Το εσωτερικό του καταστήματος ξεχωρίζει για την αισθητική του και την αρμονική συνύπαρξη των φουτουριστικών στοιχείων, που έχουν χρησιμοποιηθεί για το σχεδιασμό του, με τα statement έπιπλα που έχουν επιλεχθεί για το χώροκαι κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Η αντίθεσηανάμεσαστο ζεστό και το κρύο, στο παλιό και το νέο δημιουργεί ένα έντονο οπτικό αποτέλεσμα.Η ψηφιακή σήμανσητου καταστήματος μαγνητίζει τους επισκέπτες, διευκολύνειτην πλοήγησητους και παρέχει χρήσιμες πληροφορίες.

Η υποδοχή των επισκεπτών γίνεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που λειτουργεί  ως χώρος αναμονής, με οθόνες στις οποίες προβάλλονται ενημερωτικά βίντεο της εταιρείας για την ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών της. Στην άλλη πλευρά του καταστήματος,το μεγάλο τραπέζι που υπάρχει μπορεί να εξυπηρετήσει ως σημείο συνάντησηςγια του επισκέπτες.

Η άνεση αποτελεί προτεραιότητα και σκοπό για τη Daikin, τον οποίο εξυπηρετεί παρέχοντας αποδοτικές λύσεις για τον κλιματισμό, την ψύξη και τη θέρμανση καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες των πελατών όλες τις εποχές του χρόνου. Το κατάστημα χωρίζεται σε δύο τμήματα, στο ένα παρουσιάζονται οι λύσεις που αφορούν τον κλιματισμό και στο άλλο οι λύσεις που αφορούν τη θέρμανση.

Η φιλόξενη ατμόσφαιρα και η λειτουργικότητα του χώρουπροσκαλούν τους επισκέπτες να ανακαλύψουν την πρωτοποριακή τεχνολογία της εταιρείας. Ο φωτισμός και οι χρωματικοί συνδυασμοί, το άρωμα και η ιδανική  θερμοκρασία είναι μερικά ακόμη στοιχεία που κάνουν τον επισκέπτη να νιώθει οικεία και ξεχωριστά κατά την επίσκεψή του.

Η DaikinHellas σε συνεργασία με την εταιρεία StirixisGroup παρουσίασε αναλυτικά το νέο concept της εταιρείας στο δίκτυο των συνεργατών της,Master&BlueDealers, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Οι συνεργάτες είχαν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα έρευνας δικτύου πωλήσεων από την εταιρεία Ernst&Young και να γνωρίσουν τρία καινοτόμα προϊόντα της νέας φουτουριστικής σειράςSkyAir, τα οποία εξασφαλίζουν ιδανικό κλίμα σε εσωτερικούς χώρους ανεξαρτήτως του περιβάλλοντος. Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στο πρώτο BD+ κατάστημα της Daikinστον Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου 56).

Πληροφοριες για την DAIKIN

Η βιομηχανία DAIKIN ιδρύθηκε το 1924 στην Ιαπωνία και με την παρουσία της συνέβαλε αποφασιστικά στην πρόοδο και στην εξέλιξη του κλάδου. Η DAIKIN διαθέτει περισσότερες από 80 μονάδες παραγωγής και 213 θυγατρικές σε όλο τον κόσμο. Η ανοδική πορεία της εταιρείας και η εδραίωσή της στον παγκόσμιο χάρτη αποτυπώνεται στον συνεχώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών, ο οποίος το 2015 άγγιξε τα €15.366 δις συνολικά και τα €2.109 δις στην Ευρώπη. Η εταιρεία επενδύει επίσης στο προσωπικό της, το οποίο αυξάνεται συνεχώς και ανέρχεται σήμερα σε σχεδόν 60.800 εργαζόμενους παγκοσμίως, εκ των οποίων περίπου 6.100 εργάζονται στην DAIKINEuropeN.V. και στις θυγατρικές της, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τις ανάγκες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Η πρωτοποριακή ανάπτυξη προϊόντων και η ασυναγώνιστη ποιότητα και ευελιξία των ολοκληρωμένων λύσεων, η εξαιρετική αποδοτικότητα των συμπιεστών και η τεχνολογία inverter, μέχρι οι πρόσφατες καινοτομίες στα ψυκτικά μέσα και στο σχεδιασμό προϊόντων για εποχιακή απόδοση, κατατάσσουν τη DAIKIN στην πρώτη γραμμή της ενεργειακής αποδοτικότητας και της καινοτομίας.

 

DAIKIN Συστηματα Κλιματισμου Ελλας Α.Ε

Η DAIKIN ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα στην δεκαετία του 1980, ενώ το 2004 ιδρύθηκε το DAIKINEurope Γραφείο Ελλάδος. Το 2006 η DAIKINEurope Γραφείο Ελλάδος μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία, θυγατρική του ομίλου της DAIKIN με την επωνυμία: DAIKIN Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς ΑΕ, πιστοποιώντας τη σημαντική της θέση στην αγορά της χώρας. Στόχοι της εταιρείας είναι  η εδραίωσή της ως νούμερο 1 κατασκευαστή συστημάτων κλιματισμού στην αγορά, η προώθηση της τεχνολογίας και των νέων προϊόντων της, η συνεχής προσπάθεια για ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού δικτύου πωλήσεων και η βελτίωση των υπηρεσιών πριν και μετά την πώληση.

 

Πληροφοριες  για τη STIRIXIS Group

Η STIRIXIS Group είναι μια διεθνώς βραβευμένη συμβουλευτική εταιρεία που παρέχει ολιστικές επαγγελματικές λύσεις εξασφαλίζοντας μακροπρόθεσμη επιτυχία. Δημιουργεί, σχεδιάζει και διαχειρίζεται businessconcepts σε παγκόσμιο επίπεδο, στον τομέα του λιανικού εμπορίου, F&B, και στη βιομηχανία της φιλοξενίας και αναψυχής. Η STIRIXIS Group παρέχει στους πελάτες της πρακτικές συμβουλευτικού χαρακτήρα, στρατηγικής ανάπτυξης που βασίζονται στη βαθιά κατανόηση της υλοποίησης, καθώς και τις εκτελεστικές δεξιότητες που βασίζονται στη βαθιά κατανόηση των επιχειρηματικών πλαισίων. Παρέχει πολύτιμη εμπειρία που αποκτήθηκε κατά τα τελευταία 20 χρόνια, από 500 έργα που έχει υλοποιήσει σε 22 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Σήμερα η STIRIXIS Group έχει γραφεία στην Αθήνα, το Λονδίνο και το Βουκουρέστι. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.stirixis.com.