H DELPHIS, η πλέον καινοτόμος και εξελιγμένη ελληνική εταιρεία στον χώρο του κλιματισμού, της θέρμανσης και της ψύξης, εισέρχεται σε μια νέα εποχή. Στα πλαίσια του οράματός της Quality Re-engineered, η εταιρεία επαναπροσδιορίζει το portfolio προϊόντων της, με βασικούς άξονες την απόλυτη ποιότητα και τις σχετικές υπηρεσίες που δημιουργούν επιπρόσθετη αξία. Από το φετινό καλοκαίρι λοιπόν, εγκαινιάζει μια νέα, δυναμική συνεργασία διανομής του συνολικού καταλόγου των προϊόντων κλιματισμού της MITSUBISHI ELECTRIC.

Με έμφαση στην υψηλή τεχνολογία, στην καινοτομία και στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, η DELPHIS καλύπτει όλο το φάσμα των εφαρμογών ψύξης, κλιματισμού και θέρμανσης. Η εταιρεία έχει συγκεντρώσει αξιοσημείωτη εμπειρία σε μια σειρά εξειδικευμένων έργων και αποτελεί σημείο αναφοράς, τόσο για τις κύριες κατασκευαστικές εταιρείες, τα τεχνικά και μελετητικά γραφεία, όσο και για τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις των σημαντικότερων κλάδων της ελληνικής οικονομίας.

Η MITSUBISHI ELECTRIC συμπληρώνει ιδανικά το portfolio της DELPHIS, προσφέροντας την πληρέστερη γκάμα εξοπλισμού κλιματισμού απευθείας εκτόνωσης σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα της εταιρείας, η οποία είναι παγκόσμιος ηγέτης σε συστήματα κλιματισμού για οικιακές, εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές.

Ο στόχος της DELPHIS είναι να προσθέτει αξία σε κάθε brand και προϊόν του portfolio της. Αντίστοιχα και με την MITSUBISHI ELECTRIC, μέσω του δημιουργικού DNA υπηρεσιών της DELPHIS, τα ασυναγώνιστα προϊόντα κλιματισμού βρίσκουν μια ομάδα ικανή να προσφέρει τις κορυφαίες υπηρεσίες που απαιτούνται για να κατακτηθεί η πρώτη θέση στην αγορά. Pre-sales engineering, υποστήριξη τεχνικών γραφείων και δικτύου διανομής, after-sales service excellence είναι μερικοί από τους βασικούς άξονες στρατηγικού σχεδιασμού και οργάνωσης της εταιρείας. Πέντε δεκαετίες τεχνογνωσίας, σε συνδυασμό με τον δυναμισμό της νεότερης ομάδας μηχανικών και στελεχών στην αγορά, καθιστούν την DELPHIS τον ιδανικό Partner της MITSUBISHI ELECTRIC στην Ελλάδα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους η DELPHIS δηλώνει εμφατικά: Many Alternatives One Ideal Solution.

Ακολουθείστε τη DELPHIS στα social media