Η  Τherma V είναι αντλία θερμότητας αέρα και νερού (AWHP), που έρχονται να αντικαταστήσουν τους παραδοσιακούς λέβητες πετρελαίου και αερίου

Η ενεργειακή κρίση και η αύξηση του κόστους θέρμανσης κάνει όλο και περισσότερους να αναζητούν αποδοτικούς και, κυρίως, φθηνότερους τρόπους για να έχουνε ένα πιο ζεστό χειμώνα.

Η  αντλία θερμότητας αέρα και νερού (AWHP), μπορεί  να αντικαταστήσει τους παραδοσιακούς λέβητες πετρελαίου και αερίου. Χρησιμοποιώντας βιώσιμη τεχνολογία αποτελούν τον εναλλακτικό τρόπο που όλοι ψάχνουν, και παρέχει θέρμανση, ψύξη αλλά και ζεστό νερό.

Ουσιαστικά, οι αντλίες LG Therma V εκσυγχρονίζουν το σύστημα θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού με τρόπο που καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, κάτι που σημαίνει και λιγότερα χρήματα!

Μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα

Παράλληλα, με την αντικατάσταση ή τη συμπλήρωση ενός παραδοσιακού συστήματος καυστήρα πετρελαίου ή φυσικού αερίου, η αντλία θερμότητας της LG μπορεί να μειώσει σημαντικά τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Με ποιον τρόπο; Η θερμότητα δεν παράγεται με καύση, ούτε και μετατρέπεται η ηλεκτρική ενέργεια σε θερμότητα για θέρμανση. Αυτό που συμβαίνει είναι πως η θερμότητα απορροφάται από τον αέρα του περιβάλλοντος με τη βοήθεια του ψυκτικού κύκλου, εξασφαλίζοντας χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας από τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης.

 

Οι σειρές Αντλιών Θερμότητας που καλύπτουν κάθε ανάγκη

Η σειρά αντλιών θερμότητας Therma V κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικίας.

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα οφέλη που προσφέρουν οι αντλίες θερμότητας https://www.lg.com/gr/business/heating-solution-awhp

Therma V Monobloc: Αποτελείται μόνο από μία εξωτερική μονάδα που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις αποδοτικότερη χρήση του εσωτερικού χώρου. Συνδέεται μόνο με μία δεξαμενή νερού και δεν απαιτεί να εγκαταστήσεις και εσωτερική μονάδα. Παράλληλα, δεν υπάρχει κίνδυνος διαρροής ψυκτικού μέσου στο σπίτι, αφού εσωτερικά υπάρχει μόνο το νερό.

Therma V Split: Περιλαμβάνει μία εξωτερική και μία εσωτερική μονάδα. Απαιτεί σωληνώσεις ψυκτικού μέσου μεταξύ των δύο, αλλά η εξωτερική καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στο ακίνητο προσφέροντας ευελιξία στην επιλογή της τοποθεσίας εγκατάστασης.

Therma V Hydrosplit: Λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με αυτόν του Split, όμως, αντί για σωληνώσεις ψυκτικού μέσου μεταξύ εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας, χρησιμοποιεί σωληνώσεις νερού. Το αποτέλεσμα είναι πως το οικιακό περιβάλλον είναι ασφαλέστερο.

Φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό υγρό

Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας των αντλιών LG Therma V είναι το νέο ψυκτικό υγρό R32 που χρησιμοποιούν, το οποίο είναι ιδιαίτερα αποδοτικό και φιλικό προς το Περιβάλλον.

Ένα ακόμη θετικό σημείο είναι ότι οι αντλίες θέρμανσης προσφέρουν 100% συμβατότητα με σώματα καλοριφέρ και ενδοδαπέδια θέρμανση.

Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα ένταξης στο πρόγραμμα επιδότησης «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» μέσα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών μας.

Για να μάθετε περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την LG Electronics Hellas μέσω email  b2b.hellas@lge.com ή μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 801 11500400, στην οποία καταρτισμένο προσωπικό της εταιρίας λύνει κάθε απορία σας και βοηθάει στην εύρεση της κατάλληλης λύσης θέρμανσης για το σπίτι.