Η LG Electronics (LG), πρωτοπόρος στον τομέα του κλιματισμού, διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία, ώστε να προσφέρει στους καταναλωτές υψηλής ποιότητας προϊόντα. Στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάζει το νέο κλιματιστικό της σειράς DualCool, LG Libero Plus R32, το οποίο εξασφαλίζει απόλυτα καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα στον χώρο, εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια με φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό υγρό R32.

Το νέο κλιματιστικό Libero Plus ενεργειακής σήμανσης A+++, διαθέτει το ψυκτικό μέσο R32, το οποίο αναγνωρίζεται διεθνώς ως οικολογικό προϊόν και είναι το μοναδικό ψυκτικό μέσο χαμηλού όγκου, που προσφέρει την ίδια απόδοση με οποιοδήποτε συμβατικό ψυκτικό υγρό.

Επιπλέον, ο μοναδικός Dual Compressor Inverter που διαθέτουν τα προϊόντα της σειράς DualCool, εξασφαλίζει ισορροπία, σταθερότητα, αποδοτικότητα, καθώς και γρήγορη ψύξη με περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας (έως και 70%) σε σχέση με τους συμβατικούς συμπιεστές. Ακόμη, ο αέρας εξωθείται πιο μακριά και πιο γρήγορα, επιτυγχάνοντας την επιθυμητή θερμοκρασία έως και  40% πιο γρήγορα από τα κλιματιστικά χωρίς συμπιεστή inverter[1].

Παράλληλα, με τη λειτουργία Smart Diagnosis οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν από το κινητό τους εύκολα και γρήγορα, τις ρυθμίσεις του κλιματιστικού, πιθανές ενδείξεις δυσλειτουργίας και άλλες πληροφορίες, ενώ με την οθόνη κατανάλωσης ενέργειας, τους δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθούν την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας της μονάδας, εξοικονομώντας με αυτόν τον τρόπο ενέργεια.

Επιπλέον, το νέο LG Libero Plus R32 διαθέτει την λειτουργία Auto Cleaning για αυτόματο καθαρισμό και το ειδικό Dual Protection φίλτρο για να μαζεύει τη σκόνη, ενώ το εσωτερικό του κλιματιστικού διατηρείται καθαρό αποξηραίνοντας τον εναλλάκτη θερμότητας και αποστειρώνοντας το εσωτερικό. Ενώ, με τη λειτουργία Fast Cooling το ψυχρό ρεύμα αέρα φτάνει σε όλες τις γωνίες του δωματίου κρατώντας το χώρο δροσερό και άνετο, ανεξάρτητα από το σημείο εγκατάστασης του κλιματιστικού. Τέλος, με την εξειδικευμένη επίστρωση Gold Fin™ προστατεύεται η επιφάνεια του εναλλάκτη θερμότητας από την ανεπιθύμητη φθορά στον χρόνο και τη διάβρωση.

[1] Η TÜV Rheinland έχει πιστοποιήσει ότι ένα κλιματιστικό με τον DUAL Inverter CompressorTM της LG AS-B182KCD0 είναι 53,4% πιο αποτελεσματικό από ένα κλιματιστικό που χρησιμοποιεί συμπιεστή σταθερής ταχύτητας, AS-H182CSB0, βάσει σύγκρισης της κατανάλωσης ισχύος σύμφωνα με την Αναφορά με αρ. 50044627 001.

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, την κινητή τηλεφωνία και τις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 70.000  ανθρώπους σε 140 χώρες, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 55,4 δισ. USD (61,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2018. Η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Τηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις (Β2Β). Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com

Σχετικά με την LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company

Η LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά οικιακών συσκευών, τις λύσεις για το έξυπνο σπίτι και για τον έλεγχο ποιότητας αέρα με επαναστατικά προϊόντα που ενσωματώνουν την τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης. Η εταιρεία δημιουργεί ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με χρήση τεχνολογίας αιχμής και δεσμεύεται να κάνει την καθημερινή ζωή των καταναλωτών καλύτερη και πιο άνετη, προσφέροντας φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και προς τον χρήστη οικιακά προϊόντα και λύσεις για καθαριστές αέρα και αφυγραντήρες. Το σύνολο των προϊόντων οικιακής χρήσης της LG προσφέρουν στους χρήστες ακόμα μεγαλύτερη άνεση, εξαιρετικές επιδόσεις, αποτελεσματική λειτουργία αλλά και περισσότερα οφέλη για την υγεία. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr.

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

Επισκεφτείτε την LG στα:

www.lg.com/gr

LG Magazine

www.facebook.com/lghellas

www.LinkedIn.com/lghellas

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Touchpoint Strategies

Βασιλική Σχίζα

Account Director

e-mail: vassiliki.schiza@touchpointstrategies.gr   

τηλ: 210 66 60 857

 

LG Electronics Hellas

Τζώρτζια Σταυροπούλου

Corporate & Business Units Senior Marketing Manager

e- mail: georgia.stavropoulou@lge.com

τηλ: 210 48 00 500