Κλείσαμε πλέον ένα χρόνο από όταν ήρθαμε, σε παγκόσμια κλίμακα, αντιμέτωποι με την πανδημία του κορωνοϊού και οι επιπτώσεις ήταν και παραμένουν μεγάλες σε όλα τα κράτη. Εμείς όμως, επιλέγουμε να  κρατάμε το θετικό πρόσημο.

Η Project ξεκινά την διοργάνωση της έκθεσης του 2022, όπως κάνει εδώ και 30 χρόνια, με αργά, σταθερά και προσεκτικά βήματα, ως πυρήνας των ενεργειακών εξελίξεων και θεωρεί πως η ανάπτυξη στην χώρα μας είναι προ των πυλών, με την διεθνή έκθεση Climatherm Energy, να συμβάλει τα μέγιστα σε αυτό.

Η Διεθνής Έκθεση Climatherm – Energy 2022”, τελεί, όπως πάντα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και έχει την συνεχή στήριξη και συμμετοχή όλων των σημαντικών φορέων του κλάδου.

Η 30 πλέον χρόνων εμπειρία της συγκεκριμένης κλαδικής έκθεσης, την καθιστά επαγγελματία στην καλύτερη δυνατή προβολή των τομέων των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας – της Γεωθερμίας – του Φυσικού Αερίου – του Κλιματισμού – της Θέρμανσης – του Εξαερισμού – της Βιομηχανικής Ψύξης – της Ηλιακής Ενέργειας – της Ύδρευσης (Μπάνιο – Πισίνα) – της Αφαλάτωσης – της Ενεργειακής Αναβάθμισης Κτιρίων – της Ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά και του νέου, πολύ σημαντικού κλάδου, της Διαχείρισης Αποβλήτων.

Θα παρουσιαστούν οι νεότερες εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας,  που  τόσο  ανάγκη  έχει  η  αγορά,  δίνοντας  τη  δυνατότητα σύναψης νέων συνεργιών και συνεργασιών μεταξύ των εκθετών και των χιλιάδων εξειδικευμένων επισκεπτών, καθώς στόχος της διεθνούς έκθεσης Climatherm Energy είναι πάντα, η διατήρηση της εξειδίκευσης της, με συμμετοχές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, από Ελλάδα και εξωτερικό.

Η έκθεση θα διεξαχθεί στο υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο “Athens Metropolitan Expo” από τις 25 έως τις 27 Φεβρουαρίου 2022 και η συμμετοχή σας στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση “Climatherm – Energy 2022” είναι σημαντική, ώστε να κάνουμε όλοι μαζί το πρώτο βήμα στην μετά κορωνοϊού εποχή.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210.9356110, 2109315073, ή με email στο info@climatherm.gr.