Η Westnet, μέλος του Ομίλου εταιρειών Olympia και κορυφαίος διανομέας προϊόντων τεχνολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο, ενισχύει το χαρτοφυλάκιό της με τα προϊόντα επαγγελματικού κλιματισμού AUX επεκτείνοντας τη συνεργασία της με τον κορυφαίο Όμιλο AUX.

Ο Όμιλος AUX είναι ένας από τους μεγαλύτερους πολυσχιδείς επιχειρηματικούς ομίλους της Κίνας κι ένας από τους ισχυρότερους στον κόσμο, με δραστηριότητα στις οικιακές συσκευές, τα κλιματιστικά προϊόντα, τον ηλεκτρικό εξοπλισμό, τις ιατρικές υπηρεσίες, το real estate και τις χρηματοοικονομικές επενδύσεις. Εδώ και πολλά χρόνια, συγκαταλέγεται στις 500 κορυφαίες επιχειρήσεις της Κίνας.

Στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού, η Westnet συνεχίζει να επενδύει δυναμικά στην κατηγορία του κλιματισμού αναλαμβάνοντας την αποκλειστική διανομή και των προϊόντων επαγγελματικού κλιματισμού της AUX στην Ελλάδα. Η συνεργασία των δύο εταιρειών που ξεκίνησε στο τέλος του 2020 με τη διάθεση των προϊόντων οικιακού κλιματισμού AUX στην Ελληνική αγορά, ενδυναμώνεται τώρα σημαντικά, με τη Westnet να αναλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο με προϊοντικές λύσεις στον κλιματισμό, που φέρει την αξιοπιστία ενός μεγάλου κατασκευαστή.

Η Sasa Wang, Διευθύντρια Πωλήσεων AUX για την Ευρώπη, δήλωσε σχετικά: «Χαιρόμαστε πολύ για αυτήν τη νέα συνεργασία. Η Westnet είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης, με όραμα, τεχνογνωσία και αξιοπιστία, που θα προωθήσει το brand μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα ενισχύσει το αποτύπωμά μας στην Ελληνική αγορά».

Αναφορικά με τη νέα συνεργασία, ο Γενικός Διευθυντής της Westnet, Γιώργος Δαβιώτης, δήλωσε: «Μετά από μία απολύτως επιτυχημένη είσοδο την περασμένη χρονιά στην κατηγορία του οικιακού κλιματισμού, η Westnet εντάσσει πλέον και τον επαγγελματικό κλιματισμό στο χαρτοφυλάκιό της. Η συνεργασία μας με την AUX, έναν κορυφαίο κατασκευαστή παγκοσμίως, επεκτείνεται, ωριμάζει και μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε προηγμένες λύσεις στους πελάτες μας μέσα από μία ολιστική προσέγγιση ώστε να φέρουμε συνεχώς προστιθέμενη αξία. Συνεχίζουμε, λοιπόν, την υλοποίηση του στρατηγικού μας πλάνου επενδύοντας σε μια δυναμική κατηγορία και στόχος μας είναι να κατακτήσει η AUX μέσα στα επόμενα χρόνια το μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα που θα αντικατοπτρίζει τη δυνατή θέση που κατέχει και στην παγκόσμια αγορά».

Η AUX διαθέτει 11 υπερσύγχρονα εργοστάσια παραγωγής σε Κίνα, Βραζιλία, Ινδονησία, Πολωνία και Ταϊλάνδη και 5 κέντρα Έρευνας & Ανάπτυξης, όπου αναπτύσσει τεχνολογίες αιχμής και καινοτόμες λειτουργίες για τα προϊόντα της. Κατέχει την 3η θέση παγκοσμίως στις εξαγωγές στον κλάδο του κλιματισμού, με προϊόντα που χαρακτηρίζονται από προηγμένη τεχνολογία, κορυφαίο σχεδιασμό και υψηλές αποδόσεις. Παράλληλα, η εταιρεία επιδεικνύει ένα ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα. Τα τελευταία χρόνια, έχει πραγματοποιήσει δωρεές συνολικού ύψους πάνω από 46 εκατ. δολάρια για ενέργειες εταιρικής υπευθυνότητας, με στόχο τη μείωση της φτώχειας, την ενίσχυση της εκπαίδευσης, την ανακούφιση από καταστροφές και την προστασία του περιβάλλοντος.