Η Inventor A.G. S.A., no 1 εταιρεία κλιματισμού στην Ελλάδα, με περισσότερα από 50 χρόνια στην ελληνική αγορά, έδωσε δυναμικό παρόν στη διεθνή έκθεση Climatherm Energy 2022!

Εκατοντάδες επισκέπτες, επαγγελματίες, συνεργάτες και ιδιώτες, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους άρτια καταρτισμένους εκπροσώπους της, να λύσουν οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα Inventor και να αναζητήσουν την κατάλληλη λύση σε κάθε εφαρμογή.

Στο εντυπωσιακό περίπτερο συνολικής επιφάνειας 414τ.μ. , παρουσίασε την ευρεία γκάμα κλιματιστικών, αφυγραντήρων και καθαριστών αέρα που φροντίζουν για τη σωστή ατμόσφαιρα και την οικονομία, την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που απευθύνονται σε μεγάλες ή μικρές ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και τη νέα, φιλική προς το περιβάλλον, προϊοντική κατηγορία στην οποία κάνει δυναμική είσοδο, τις αντλίες θερμότητας. Η συγκεκριμένη κατηγορία προσέλκυσε το ενδιαφέρον της συντριπτικής πλειοψηφίας των επισκεπτών. Έτσι, η Inventor προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζεται κάθε σπίτι και κάθε επιχείρηση .

Με την παρουσία της στην έκθεση ανέδειξε ακόμη τις πρωτοποριακές εφαρμογές και υπηρεσίες εξελιγμένης τεχνολογίας Inventor Control για τους χρήστες κλιματιστικών και αφυγραντήρων και Inventor MyPartner για τους συνεργάτες τεχνικούς,  που στοχεύουν να κάνουν καλύτερη και ευκολότερη την καθημερινότητα.

Inventor, η τεχνολογία του αύριο σήμερα.

Ξεφυλλίστε εδώ https://ac.inv-static.com/uploads/catalogs/2022/CLIMATHERM_CAT_0222_4UpLoad.pdf τον κατάλογο με όλες τις προϊοντικές κατηγορίες Inventor που παρουσιάστηκαν στην έκθεση!