Το Σωματείο Επαγγελματιών Αδειούχων Ψυκτικών & Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων Ν. Μαγνησίας αποφάσισε να υποστηρίξει το Ίδρυμα «Ορφανοτροφείο Βόλου», προσφέροντας δωροεπιταγές αξίας 450,00€ προκειμένου να είναι αρωγός στην περίθαλψη των ατόμων που ζουν εκεί, στηρίζοντας παράλληλα τοπικές μικρές επιχειρήσεις.

Η παράδοση έγινε σήμερα Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 20222 από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, οφείλουμε να στηρίζουμε Ιδρύματα που επιτελούν κοινωνικό έργο. Ο εθελοντισμός αποτελεί αξία αδιαμφισβήτητα απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων του Ιδρύματος.

Η διοίκηση του Σωματείου σημειώνει: «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να ενισχύσουμε τη χαρά των παιδιών. Μπορούμε να αποδείξουμε έμπρακτα πως με ομαδικό πνεύμα και αίσθημα αλληλεγγύης μπορούμε όλοι να συμβάλλουμε προς όφελος της κοινωνίας». Σκοπός δεν είναι μόνο η υπεράσπιση των συμφερόντων των μελών του Σωματείου και του κλάδου, αλλά και η στήριξη των συνανθρώπων μας και των δομών του τόπου μας που καθημερινά δίνουν το δικό τους αγώνα.

Το Σωματείο Ψυκτικών Μαγνησίας έχει υποστηρίξει και στο παρελθόν άλλα Ιδρύματα της Μαγνησίας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Επαγγελματιών Αδειούχων Ψυκτικών & Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων Ν.Μαγνησίας ευχαριστεί θερμά τα μέλη του Σωματείου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για προσφορά.