Μόλις πέντε μήνες πριν τη διεξαγωγή της διεθνούς έκθεσης “Climatherm – Energy 2018”, παλαιές και νέες συμμετοχές των σημαντικότερων και μεγαλύτερων εταιριών του κλάδου της ενέργειας αυξάνονται σημαντικά, κάνοντας τη διοργάνωση να διατηρεί σταθερή την αξία της, ως τον καλύτερο αρωγό προσφοράς γνώσης, ποικιλίας νέων προϊόντων και δυνατών μελλοντικών συνεργειών μεταξύ των καλύτερων επαγγελματιών του κλάδου σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η μεγαλύτερη εξειδικευμένη Διεθνής έκθεση του κλάδου της ενέργειας, Climatherm – Energy, τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, δίνοντάς της ισχύ, ως το μεγαλύτερο κέντρο αναφοράς για επαγγελματίες. Ως εκ τούτου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν μεγάλη γκάμα προϊόντων σε τομείς όπως οι Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τα φωτοβολταϊκά, η βιομάζα, η γεωθερμία, το φυσικό αέριο – υγραέριο ( LPG ), τον κλιματισμό, την οικονομική θέρμανση, τα ενεργειακά τζάκια, τους καυστήρες πέλλετ, τον εξαερισμό, τη βιομηχανική ψύξη, την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων, την ηλιακή ενέργεια, την ύδρευση, την αφαλάτωση και τα λογισμικά (software).  Σημαντικό, επίσης, να αναφερθεί πως κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα λάβουν μέρος σεμινάρια καθώς και ημερίδες προς ενημέρωση και αναβάθμιση των γνώσεων, τόσο του επισκέπτη όσο και των εκθετών μας.

Η έκθεση “Climatherm – Energy”, θα πραγματοποιηθεί στο υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο “Athens Metropolitan Expo” από τις 22 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2018.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 210.9356110, 2109315073, ή με email στο info@climatherm.gr.