Η Ομοσπονδία Ψυκτικών Ελλάδος σε συνεργασία με το Σωματείο Αδειούχων Επαγγελματιών Ψυκτικών & Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων Θράκης, οργάνωσε στην Κομοτηνή στις 16 & 17 /10/2021, την 21η Γενική Συνέλευσή της. Οι μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης, οι εταιρίες FG EUROPE και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και οι ευγενικές χορηγίες των εταιριών ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε., ΔΟΪΚΑΣ Α.Ε., OLEFINI, ΓΕΝΙΚΗ ΨΥΚΤΙΚΗ Α.Τ.Ε.Κ.Ε, ΕΨΥΜΕ ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ, Σ.Ε.Ψ.Ε., ΕΨΕΜ, SIGMADIN SERVICES, ΤΕΨΑ, KONTOUSIAS AIR, ΠΛΟΥΓΑΡΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ και ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ AMERICAN MOTORS-ΧΡ. ΠΙΛΑΛΗΣ ΑΒΕΕ, όπως και οι άοκνες προσπάθειες των μελών του Σωματείου Ψυκτικών της Θράκης συνέβαλλαν στην άψογη δι- εξαγωγή της.

Η παρούσα Γενική Συνέλευση είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον γιατί εκτός από την τυπική διαδικασία που αφορά στους λόγους διεξαγωγής της είχε και επετειακό χαρακτήρα, για το κλείσιμο είκοσι ετών από την ίδρυση της Ο.Ψ.Ε. Έγινε δε, λαμπρότερη γιατί διεξήχθη στην ακριτική Κομοτηνή.

Με την ευκαιρία, πρέπει να τονισθεί ότι το Δ.Σ. του ακριτικού Σωματείου, με επικεφαλής τον Πρόεδρό του κ. Παντελή Χαβιαρά, έφερε εις πέρας, με τον καλύτερο τρόπο το δύσκολο έργο που τους ανατέθηκε από την Ομοσπονδία. Αξίζουν συγχαρητήρια στα Δ.Σ. της Ο.Ψ.Ε. και του ακριτικού Σωματείου Θράκης γιατί η απόφαση για τη διοργάνωση του συνεδρίου πάρθηκε είκοσι πέντε μέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του και παρ’ όλα αυτά οργανώθηκε στην εντέλεια.

Την εκδήλωση, η οποία έλαβε μεγάλη δημοσιότητα κάτι που φάνηκε από την παρουσία εκπροσώπων από όλες τις πολιτικές και συνδικαλιστικές αρχές της τοπικής κοινωνίας της Θράκης, ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.