Τις ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις της LG για τον κλιματισμό, τη θέρμανση, την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και την ψυχαγωγία των επισκεπτών του επέλεξε το πολυτελές, 5 αστέρων Insula Alba Resort&Spa στην Ανάληψη Χερσονήσου Κρήτης. Το έργο περιελάμβανε την προμήθεια και εγκατάσταση ολοκληρωμένων επαγγελματικών συστημάτων κορυφαίων ποιοτικών και τεχνολογικών προδιαγραφών.

Συγκεκριμένα, στην πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα εγκαταστάθηκαν 21 εξωτερικές μονάδες κλιματισμού VRF LG Multi V IV, 9 μονάδες LG Hydrokit για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, 190 εσωτερικές μονάδων κλιματισμού τύπου ψευδοροφής για σύνδεση με αεραγωγούς, καθώς και 10 μονάδες εξαερισμού LG Eco V.

Επίσης, για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών και επιλογών ψυχαγωγίας εγκαταστάθηκαν επαγγελματικές τηλεοράσεις ξενοδοχειακού τύπου της σειράς LG Pro: CentricV LY540H και κεντρικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου LG Pro:CentricServer.

LG PRO: CENTRIC DIRECT: ΝΕΑ SMART INFOTAINMENT ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Η LG παρουσίασε την Pro:Centric Direct, τη νέα Infotainment πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, η οποία διαθέτει εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας, καθώς και διαδραστική υπηρεσία εξυπηρέτησης δωματίου που προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στον επισκέπτη. Με τη λειτουργία «Υπηρεσία με ένα κλικ» (1-Click Service), οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να ζητήσουν μια σειρά από υπηρεσίες όπως καθαρισμός δωματίου, πλυντηρίου κ.α., κυριολεκτικά με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου.

Εντυπωσιακά είναι τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας και για τους επαγγελματίες, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα χρήσης σύγχρονων υπηρεσιών για τη μετάδοση μηνυμάτων (Notice, Ticker κλπ.) και εργαλείων για την αναπαραγωγή και την εύκολη διαχείριση περιεχομένου.