Την ηγετική της θέση στην παροχή λύσεων εμπορικών και βιομηχανικών εφαρμογών παγίωσε η Daikin Hellas με τη διοργάνωση σχετικής εκδήλωσης για περίπου 100 μελετητές, αρχιτέκτονες και συνεργάτες της εταιρίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε σχετική έρευνα ικανοποίησης που διεξήγαγε η Ernst & Young, σύμφωνα με την οποία η Daikin Hellas κατέκτησε την 1η θέση στην προτίμηση για συνεργασία στο 84% δείγματος 45 μελετητών από 40 εξειδικευμένα γραφεία σε Αττική και Βόρεια Ελλάδα.

Ο Διευθυντής του Τμήματος Εμπορικών και Βιομηχανικών Εφαρμογών (Commercial Solutions) της Daikin Hellas κ. Δημήτρης Καλογεράς, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η Daikin Hellas είναι ταυτισμένη με την υψηλή ικανοποίηση και τη συνεχή υποστήριξη προς τους πελάτες της. Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, η οποία αποτυπώνεται τόσο στις πωλήσεις της εταιρίας, όσο και στις σχετικές έρευνες».

Με αφορμή την εκδήλωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Daikin Hellas κ. Ηλίας Κατσούλης ανέφερε: «Διανύουμε μία γόνιμη περίοδο δημιουργίας και εξέλιξης. Βελτιωνόμαστε συνεχώς μέσα από έναν παραγωγικό διάλογο με τους πελάτες μας, στοχεύοντας ακόμη πιο ψηλά τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και σε επίπεδο εμπιστοσύνης και ικανοποίησης».

Η βραδιά ήταν εμπνευσμένη από την Ιαπωνία την χώρα στην οποία ιδρύθηκε η Daikin πριν από σχεδόν έναν αιώνα. Ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα κ. Yasuhiro Shimizu, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, απεύθυνε χαιρετισμό και δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι σήμερα κοντά στη Daikin Hellas, η οποία συνεχίζει την παράδοση της μητρικής της εταιρίας στην Οζάκα ως Παγκόσμιος Ηγέτης στο Ιδανικό Κλίμα με την ίδια προσήλωση στην ποιότητα, το όραμα και την αριστεία που χαρακτηρίζουν τη Daikin από την ίδρυσή της».

Πληροφορίες για την DAIKIN

Η βιομηχανία DAIKIN ιδρύθηκε το 1924 στην Ιαπωνία και με την παρουσία της συνέβαλε αποφασιστικά στην πρόοδο και στην εξέλιξη του κλάδου. Η DAIKIN διαθέτει περισσότερες από 80 μονάδες παραγωγής και 213 θυγατρικές σε όλο τον κόσμο. Η ανοδική πορεία της εταιρείας και η εδραίωσή της στον παγκόσμιο χάρτη αποτυπώνεται στον συνεχώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών, ο οποίος το 2015 άγγιξε τα €15.366 δις συνολικά και τα €2.109 δις στην Ευρώπη. Η εταιρεία επενδύει επίσης στο προσωπικό της, το οποίο αυξάνεται συνεχώς και ανέρχεται σήμερα σε σχεδόν 60.800 εργαζόμενους παγκοσμίως, εκ των οποίων περίπου 6.100 εργάζονται στην DAIKIN Europe N.V. και στις θυγατρικές της, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τις ανάγκες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Η πρωτοποριακή ανάπτυξη προϊόντων και η ασυναγώνιστη ποιότητα και ευελιξία των ολοκληρωμένων λύσεων, η εξαιρετική αποδοτικότητα των συμπιεστών και η τεχνολογία inverter, μέχρι οι πρόσφατες καινοτομίες στα ψυκτικά μέσα και στο σχεδιασμό προϊόντων για εποχιακή απόδοση, κατατάσσουν τη DAIKIN στην πρώτη γραμμή της ενεργειακής αποδοτικότητας και της καινοτομίας.

DAIKIN Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς Α.Ε

Η DAIKIN ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα στην δεκαετία του 1980, ενώ το 2004 ιδρύθηκε το DAIKIN Europe Γραφείο Ελλάδος. Το 2006 η DAIKIN Europe Γραφείο Ελλάδος μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία, θυγατρική του ομίλου της DAIKIN με την επωνυμία: DAIKIN Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς ΑΕ, πιστοποιώντας τη σημαντική της θέση στην αγορά της χώρας. Στόχοι της εταιρείας είναι η εδραίωσή της ως νούμερο 1 κατασκευαστή συστημάτων κλιματισμού στην αγορά, η προώθηση της τεχνολογίας και των νέων προϊόντων της, η συνεχής προσπάθεια για ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού δικτύου πωλήσεων και η βελτίωση των υπηρεσιών πριν και μετά την πώληση.


(από αριστερά): ο Διευθυντής του Τμήματος Εμπορικών και Βιομηχανικών Εφαρμογών της Daikin Hellas κ. Δημήτρης Καλογεράς, η Διευθύντρια Πωλήσεων κ. Χριστίνα Αντωνίου και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ηλίας Κατσούλης


O Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα κ. Yasuhiro Shimizu