Η Westnet, αποκλειστικός διανομέας των οικιακών και επαγγελματικών κλιματιστικών AUX στην Ελλάδα, διοργάνωσε συνάντηση για τους συνεργάτες της για την παρουσίαση της προϊοντικής της γκάμας, με παρουσία των Κινέζων εκπροσώπων της εταιρείας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens το απόγευμα της Τετάρτης 4 Μαΐου.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Ηλίας Ρίζος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στα πλάνα ανάπτυξης της εταιρείας στην κατηγορία του κλιματισμού. Στη συνέχεια, ο Γενικός Διευθυντής της Westnet κ. Γιώργος Δαβιώτης παρουσίασε το συνολικό επιχειρηματικό αποτύπωμα της εταιρείας και αναφέρθηκε στη δυναμκή επένδυσή της στον κλιματισμό ώστε να κατακτήσει η AUX μέσα στα επόμενα χρόνια τη θέση που της αναλογεί στην αγορά. Από τη μεριά της AUX, η κα Masha Xu, Διευθύντρια Πωλήσεων για την Ανατολική Ευρώπη, αναφέρθηκε στη συνεργασία με τη Westnet, υπογραμμίζοντας την αξιοπιστία και δυναμική της ως διανομέας, κάτι το οποίο θα συμβάλλει στην εδραίωση του brand AUX και στην ελληνική αγορά.

Στις προϊοντικές παρουσιάσεις που ακολούθησαν από τον κ. Αλέξανδρο Κατσούλα, Μηχανολόγο-Μηχανικό και Product Manager HVAC της εταιρείας, έγινε μια εις βάθος ανάπτυξη των λειτουργιών των μονάδων κλιματισμού, με νέες τεχνολογίες και έξυπνες λύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας σε όφελος των χρηστών τους. Μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκε η νέα σειρά επίτοιχων οικιακών κλιματιστικών Q Plus που αναμένεται να είναι διαθέσιμη προς το τέλος του 3ου τριμήνου του 2022 ενώ η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σύντομα θα προσθέσει στο χαρτοφυλάκιό της τις αντλίες θερμότητας της AUX.

Στο χώρο δημιουργήθηκε, επίσης, show-room με κλιματιστικά για την καλύτερη δυνατή εμπειρία των επισκεπτών ενώ η εκδήλωση έκλεισε με δείπνο που παρατέθηκε στους συνεργάτες, κατά τη διάρκεια του οποίου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν από κοντά για τις ανάγκες της αγοράς.