Η De Dietrich, κορυφαίος  κατασκευαστής συστημάτων θερμικής άνεσης συμμετέχει στην διεθνή κλαδική έκθεση, CLIMATHERM 2024, που έχει προγραμματιστεί από τις 23 έως και τις 25 Φεβρουαρίου 2024. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, στον περιβάλλοντα χώρο του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πλήρη σειρά προϊόντων θερμικής άνεσης και παραγωγής ζεστού νερού της De Dietrich, ενώ σε πρώτη πανελλαδική παρουσίαση θα δουν τα δύο νέα μοντέλα της μάρκας να κάνουν το ντεμπούτο τους στην Ελληνική αγορά.

Από της 10:00 έως της 20:00 καθημερινά, οι συμμετέχοντες θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν όλη την γκάμα προϊόντων της De Dietrich, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται τόσο για την νέα αντλία θερμότητας MMTC, όσο και για το νέο λέβητα αερίου υδρογόνου VIVADENS. Τα δύο νέα μοντέλα τονίζουν τη δέσμευση της μάρκας για καινοτομία, και βιωσιμότητα στις λύσεις θέρμανσης, θέτοντας με αυτόν τον τρόπο νέα πρότυπα στον κλάδο.

Ο Κος Κιούσης Θεόδωρος, εμπορικός διευθυντής της De Dietrich, εκφράζει την προσμονή του για την επικείμενη εκδήλωση αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Η CLIMATHERM αποτελεί την έκθεση ορόσημο για τον κλάδο HVAC και διαχρονικά σημείο συνάντησης όλων των επαγγελματιών, με γνώμονα την σωστή ενημέρωσή τους γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου. Ως εκπρόσωποι της De Dietrich, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε με τους νέους επαγγελματίες και να τους εξηγήσουμε τα πλεονεκτήματα των λύσεων της De Dietrch, που αντανακλούν τις αξίες της μάρκας, υπογραμμίζοντας την αφοσίωσή της στην προσφορά καινοτόμων προϊόντων που δίνουν προτεραιότητα τόσο στην απόδοση όσο και στην βιωσιμότητα’’.

Η CLIMATHERM 2024 παρουσιάζεται ως μία εξαιρετική ευκαιρία τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους καταναλωτές για να μιλήσουν με τους ανθρώπους της De Dietrich, να γνωρίσουν τα προϊόντα που παρουσιάζονται και να αποκτήσουν γνώσεις για το εξελισσόμενο τοπίο της οικιακής και βιομηχανικής θέρμανσης υπό τα νέα αυστηρά ενεργειακά πρωτόκολλα που θεσπίζονται για μηδενικές εκπομπές ρύπων έως το 2050.

Οι επισκέπτες θα βρουν την De Dietrich στο εκθεσιακό περίπτερο Νο.68, στην αίθουσα 2 του εκθεσιακού κέντρου.

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν με την απαραίτητη εγγραφή των στοιχείων κατά την είσοδο. Εναλλακτικά μπορείτε να καταχωρήσετε on-line τα στοιχεία σας, πατώντας στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://bit.ly/CLIMATHERM2024-proeggrafi