Η Daikin Hellas επεκτείνει το δίκτυο της ενισχύεται με ένα νέο κατάστημα Blue Dealer Plus στα Ιωάννινα.  Πρόκειται για ένα νέο κατάστημα που εγκαινιάζει η Daikin, ενώ με την κίνηση αυτή η εταιρεία δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στην δυναμική της αγοράς κλιματιστικών στην Περιφέρεια.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Daikin Hellas Χριστίνα Αντωνίου: «H Daikin Hellas,  συνεχίζει εξίσου δυναμικά προσθέτοντας ένα νέο κατάστημα στο δίκτυό της στην Περιφέρεια και πιο συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, τα Ιωάννινα. Στο πλαίσιο του στρατηγικού μας πλάνου Fusion2025 ενισχύουμε το δίκτυό μας στην ελληνική αγορά, με σταθερό προσανατολισμό στην άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη και τη βιώσιμη ανάπτυξη»

Πληροφορίες για την DAIKIN

Η βιομηχανία DAIKIN ιδρύθηκε το 1924 στην Ιαπωνία και με την παρουσία της συνέβαλε αποφασιστικά στην πρόοδο και στην εξέλιξη του κλάδου. Η DAIKIN διαθέτει περισσότερες από 80 μονάδες παραγωγής και 213 θυγατρικές σε όλο τον κόσμο. Η ανοδική πορεία της εταιρείας και η εδραίωσή της στον παγκόσμιο χάρτη αποτυπώνεται στον συνεχώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών, ο οποίος το 2017 άγγιξε τα €17.620 δις συνολικά και τα €2.8 δις στην Ευρώπη. Η εταιρεία επενδύει επίσης στο προσωπικό της, το οποίο αυξάνεται συνεχώς και ανέρχεται σήμερα σε σχεδόν 78.000 εργαζόμενους παγκοσμίως, εκ των οποίων περίπου 7.600 εργάζονται στην DAIKIN Europe N.V. και στις θυγατρικές της, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τις ανάγκες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Η πρωτοποριακή ανάπτυξη προϊόντων και η ασυναγώνιστη ποιότητα και ευελιξία των ολοκληρωμένων λύσεων, η εξαιρετική αποδοτικότητα των συμπιεστών και η τεχνολογία inverter, μέχρι οι πρόσφατες καινοτομίες στα ψυκτικά μέσα και στο σχεδιασμό προϊόντων για εποχιακή απόδοση, κατατάσσουν τη DAIKIN στην πρώτη γραμμή της ενεργειακής αποδοτικότητας και της καινοτομίας.

DAIKIN Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς Α.Ε

Η DAIKIN ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα στην δεκαετία του 1980, ενώ το 2004 ιδρύθηκε το DAIKIN Europe Γραφείο Ελλάδος. Το 2006 η DAIKIN Europe Γραφείο Ελλάδος μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία, θυγατρική του ομίλου της DAIKIN με την επωνυμία: DAIKIN Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς ΑΕ, πιστοποιώντας τη σημαντική της θέση στην αγορά της χώρας. Στόχοι της εταιρείας είναι  η εδραίωσή της ως νούμερο 1 κατασκευαστή συστημάτων κλιματισμού στην αγορά, η προώθηση της τεχνολογίας και των νέων προϊόντων της, η συνεχής προσπάθεια για ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού δικτύου πωλήσεων και η βελτίωση των υπηρεσιών πριν και μετά την πώληση.

Πληροφορίες  για τη STIRIXIS Group

Η STIRIXIS Group είναι μια διεθνώς βραβευμένη συμβουλευτική εταιρεία που παρέχει ολιστικές επαγγελματικές λύσεις εξασφαλίζοντας μακροπρόθεσμη επιτυχία. Δημιουργεί, σχεδιάζει και διαχειρίζεται business concepts σε παγκόσμιο επίπεδο, στον τομέα του λιανικού εμπορίου, F&B, και στη βιομηχανία της φιλοξενίας και αναψυχής. Η STIRIXIS Group παρέχει στους πελάτες της πρακτικές συμβουλευτικού χαρακτήρα, στρατηγικής ανάπτυξης που βασίζονται στη βαθιά κατανόηση της υλοποίησης, καθώς και τις εκτελεστικές δεξιότητες που βασίζονται στη βαθιά κατανόηση των επιχειρηματικών πλαισίων. Παρέχει πολύτιμη εμπειρία που αποκτήθηκε κατά τα τελευταία 20 χρόνια, από 500 έργα που έχει υλοποιήσει σε 22 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Σήμερα η STIRIXIS Group έχει γραφεία στην Αθήνα, το Λονδίνο και το Βουκουρέστι. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.stirixis.com.