Τρία νέα καταστήματα Blue Dealer Plus εγκαινίασε η Daikin Hellas, συνεχίζοντας την επένδυσή της στην ανανέωση της εικόνας του δικτύου της στην ελληνική αγορά και προσφέροντας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης.

Τα νέα καταστήματα σε Κέρκυρα, Τρίπολη και Καλλιθέα βασίζονται στο πρωτοποριακό, νέο concept Blue Dealer Plus που παρουσίασε πέρυσι η εταιρία. Το concept Blue Dealer Plus, που έχει υλοποιηθεί με την υποστήριξη της διεθνώς βραβευμένης συμβουλευτικής εταιρείας, Stirixis Group, αντανακλά τη νέα προσέγγιση της εταιρίας στην ενίσχυση της εμπειρίας αγοράς.

Στο concept έχουν ενσωματωθεί στοιχεία που ενισχύουν τη βιωματική εμπειρία του  επισκέπτη όπως νέες τεχνολογίες με ψηφιακή σήμανση και χρηστικές πληροφορίες. Η διακόσμηση βασίζεται σε εντυπωσιακά έπιπλα και μοντέρνες πινελιές, ενώ οφωτισμός τα χρώματα του χώρου κάνουν τους πελάτες να νιώθουν οικεία και ξεχωριστά κατά την επίσκεψή τους.

Κάθε κατάστημα χωρίζεται σε δύο τμήματα: ένα αφιερωμένο στις λύσεις κλιματισμού και το άλλο στις λύσεις θέρμανσης. Η αντίθεση αυτή ενισχύει την τεχνογνωσία της Daikin και την προϊοντική της γκάμα, που διασφαλίζει συνθήκες άνεσης παντός καιρού.

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο κύριος Κατσούλης, Διευθύνων Σύμβουλος της Daikin Hellas: «Τα τρία νέα καταστήματα εντάσσονται στο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης της Daikin Hellas. Επενδύουμε σταθερά στην ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών μας με πλήρη γεωγραφική κάλυψη, αλλά και στην premium εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το νέο concept των καταστημάτων μας αντανακλά τη φιλοσοφία καινοτομίας που χαρακτηρίζει διαχρονικά τη Daikin».