Το περιοδιKO

Ο ΨΥΚΤΙΚΟΣ είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο ενημέρωσης που εκδίδεται κάθε τρεις μήνες και απευθύνεται σε ψυκτικούς, υδραυλικούς, τεχνικά συνεργεία, εταιρίες ψυγείων και logistics, αλυσίδες super market και πολλούς ακόμα επαγγελματίες του χώρου.

ΘεματολογIα

Το περιοδικό ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα επικαιρότητας και εξοικονόμησης ενέργειας, τεχνικά θέματα, νέες τεχνολογίες και προϊόντα, αλλά και για τρόπους βελτίωσης της ποιότητας ζωής. Επίσης, δημοσιεύει συνεντεύξεις και ενημερώνει για σεμινάρια και εκθέσεις σχετικά με τον χώρο.

Online Eκδοση

Η επίσημη ηλεκτρονική σελίδα www.opsiktikos.gr παρέχει άμεση και ολοκληρωμένη πληροφόρηση για τα νέα και τις εξελίξεις της αγοράς. Είναι ένας τόπος καθημερινής και εμπεριστατωμένης ενημέρωσης και επικοινωνίας για τους επαγγελματίες του χώρου, με βάση τη θεματολογία και τη φιλοσοφία της έντυπης έκδοσης του περιοδικού. Παράλληλα αποτελεί ένα ισχυρό μέσο για την προβολή και τη διαφήμιση των επαγγελματιών του κλάδου.

Επιπλέον, με την εγγραφή σας στη φόρμα συνδρομής, μπορείτε να ξεφυλλίσετε κάθε τεύχος του περιοδικού και στον υπολογιστή, στο tablet ή στο smartphone σας, κάτι που σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε μαζί σας πάντοτε ένα χρήσιμο επαγγελματικό και ενημερωτικό εργαλείο. Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε παλαιότερα τεύχη που τυχόν δεν έχετε προμηθευτεί και να ανατρέξετε σε πληροφορίες και παλαιότερα άρθρα που αφορούν στην ελληνική αγορά.

AποδEκτες

Το περιοδικό Ο ΨΥΚΤΙΚΟΣ είναι συνδρομητικό και αποστέλλεται σε έναν μεγάλο αριθμό επαγγελματιών του χώρου, με ειδικότητες όπως:

• Ψυκτικοί
• Υδραυλικοί
• Συνεργεία τεχνικής συντήρησης
• Χονδρέμπορους
• Προμηθευτές του κλάδου
• Σωματεία και φορείς
• Εταιρίες ψυγείων και logistics
• Μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες
• Βιοτεχνίες κατεψυγμένων ειδών
• Αλυσίδες super market

SHAPE IKE – Technical Editions

Bασικό μας  στόχος είναι μεταφορά του μηνύματος στον τελικό αποδέκτη, χρησιμοποιώντας τη δύναμη της προσωπικής επικοινωνίας μέσα από βιωματικές ενέργειες προβολής.

ΑμεσOτητα & ευκολIα

Επιδίωξή μας είναι τα περιοδικά μας να αποτελούν εύκολα στη χρήση εργαλεία που διευκολύνουν την πρόσβαση σε άμεση και στοχευμένη πληροφόρηση ανάλογα με τη θεματολογία και φιλοσοφία του κάθε μέσου.

Εμπεριστατωμενη πληροφoρηση

Σκοπός μας είναι να δημιουργούμε εξειδικευμένα και ολοκληρωμένα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα που ενημερώνουν για θέματα επικαιρότητας, νομοθεσίας, νέων τεχνολογιών και νέων προϊόντων και παρουσιάζουν τα μεγαλύτερα έργα και εξελίξεις παγκοσμίως.

Αξιοπιστiα

Όραμά μας να προσφέρουμε πλατφόρμες ολοκληρωμένης επικοινωνίας, διασφαλίζοντας την ποιότητα της πληροφορίας που μεταδίδουμε. Τα περιοδικά μας αποτελούν αξιόπιστες πηγές πληροφοριών για χιλιάδες επαγγελματίες της αγοράς.