μονο πλεονεκτηματα!

Με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που σας προσφέρει Ο ΨΥΚΤΙΚΟΣ, συνδυάζετε παράλληλη προβολή στην έκδοση του περιοδικού και στην ηλεκτρονική σελίδα του.

 • Προσέγγιση σε στοχευμένους αναγνώστες
  Τα κλαδικά έντυπα και περιοδικά διατηρούν τις κορυφαίες θέσεις στην παρακίνηση του διαφημιστικού ενδιαφέροντος μεταξύ των επαγγελματιών που έχουν Β2Β στόχους μέσα σε επαγγελματικούς κλάδους γιατί αναπτύσσονται παράλληλα και στο διαδίκτυο.Επιπλέον, Ο ΨΥΚΤΙΚΟΣ υπερέχει γιατί προσεγγίζει  συγκεκριμένους αναγνώστες που θέλετε να σας δουν.
 • Προσέγγιση σε άτομα που διαμορφώνουν αποφάσεις
  Τα άτομα που θέλετε να πλησιάσετε διαμορφώνουν αποφάσεις, είναι αυτοί που επιλέγουν  στοιχεία και πληροφορίες μέσα από τις δημοσιεύσεις και συγκρίνουν τον ανταγωνισμό με την επιχείρησή τους.
  Όταν η εταιρεία σας διαφημίζεται μέσα από τις σελίδες του περιοδικού  Ο ΨΥΚΤΙΚΟΣ, αποκτάτε την καλύτερη επαφή με τους συγκεκριμένους πελάτες που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν και να δουλέψουν μαζί σας.
 • Προστιθέμενη Αξία και Αξιοπιστία
  Ο ΨΥΚΤΙΚΟΣ είναι το αξιόπιστο κλαδικό περιοδικό που αποστέλλεται σε 2.000 αποδέκτες και διανέμεται σε σωματεία σε όλη την Ελλάδα, ενώ προσθέτει την αξία και την εμπιστοσύνη στο μήνυμα που θέλετε να στείλετε.
 • Μεγάλη Διάρκεια Ζωής των Μηνυμάτων σας
  Η μέση διάρκεια ζωής μιας digital διαφήμισης είναι λίγα μόλις δευτερόλεπτα ή όσο χρειάζεται ο χρήστης για να δει την οθόνη ή να κάνει κλικ σε κάποιο link.

Στη διαφήμιση σας μέσα στο περιοδικό Ο ΨΥΚΤΙΚΟΣ, το μήνυμα παραμένει μέχρι και 3 μήνες και επιτρέπει στον αναγνώστη να το δει όσες φορές θέλει, ξανά και ξανά, ενώ στη συνέχεια παραμένει στην ψηφιακή έκδοση προσβάσιμο σε όλους αυτούς που αναζητούν πληροφορίες και συνεργασίες από το διαδίκτυο με εταιρείες όπως και η δική σας.

Για την επιτυχημένη επικοινωνία της επιχείρησής σας με τους επαγγελματίες του κλάδου ο συνδυασμός της διαφήμισης μέσα από τις σελίδες του περιοδικού Ο ΨΥΚΤΙΚΟΣ και το «άνοιγμά σας» στους χρήστες των social media και media sites είναι ο καλύτερος τρόπος για τη διαχρονική και αποτελεσματική προβολή σας.

AΠΑΡΑIΤΗΤΟ ΕΡΓΑΛΕIΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙA ΣΑΣ.

Καλέστε μας σήμερα και ενημερωθείτε για τον τιμοκατάλογο των καταχωρήσεων στην έντυπη έκδοση αλλά και για την προβολή σας στην ιστοσελίδα του περιοδικού.