Η Ολλανδική εταιρία VAN SYSTEM-MODULAR VAN STORAGE ήρθε στην Ελλάδα το 2015 και διαθέτει συστήματα οργάνωσης και εξοπλισμού εσωτερικών χώρων επαγγελματικών οχημάτων.

Το κάθε σύστημα προσαρμόζεται στις ανάγκες του επαγγελματία, και σχεδιάζεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του, με χρήση software τελευταίας τεχνολογίας. Δίνοντας ο πελάτης τις διαστάσεις του οχήματος, και την χρήση για την οποία το προορίζει, ο τεχνικός σχεδιάζει και προσαρμόζει ακριβώς το σύστημα στις ανάγκες του.

Η βασική στήριξη είναι μεταλλική, ενώ τα συρτάρια και τα ράφια κατασκευάζονται από αλουμίνιο. Διαθέτουν υψηλή ανθεκτικότητα, και χαμηλό βάρος. Οι ολοκληρωμένες λύσεις που προτείνει, προσφέρουν σε κάθε επαγγελματία εξοικονόμηση χώρου, χρόνου, εργονομία και οργάνωση. Μεταξύ άλλων η VAN SYSTEM διαθέτει μία μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων που μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε επαγγελματικό όχημα όπως:

• Μεγάλη ποικιλία συρταριών και ραφιών με διαχωριστικά και κουτιά αποθήκευσης.
• Μηχανισμούς συγκράτησης εργαλειοθηκών και βαλιτσών.
• Αποσπώμενες εργαλειοθήκες και εργαλειοβαλίτσες με ή χωρίς τα απαραίτητα εξαρτήματα.
• Συστήματα συγκράτησης για σωλήνες, σπρέι, σιλικόνες, φιάλες οξυγόνου, ψυκτικών υγρών κλπ.

Η συναρμολόγηση των συστημάτων γίνεται από έμπειρο τεχνικό προσωπικό στην εταιρία μας κατ’ επιλογή του πελάτη. Ο σχεδιασμός των συστημάτων γίνεται χωρίς χρέωση, και δεν προϋποθέτει τη φυσική παρουσία του πελάτη καθώς με τις προδιαγραφές του οχήματος μπορούμε να παρουσιάσουμε την αντίστοιχη πρόταση ηλεκτρονικά, να γίνει η παραγγελία και να αποσταλούν σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα συστήματα, προσφέρουν την υψηλότερη παθητική ασφάλεια σε περίπτωση σύγκρουσης του αυτοκινήτου ενώ η εταιρία διαθέτει πιστοποιητικό Crash Test.

Η εταιρία ΕΡΣΚΑ Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ, αντιπροσωπεύει την εταιρία VAN SYSTEM στην Ελληνική αγορά και έχει αναλάβει την προώθηση, το σχεδιασμό και την τοποθέτηση των συστημάτων της.

www.vansystem.gr