Το πρώτο Πρόγραμμα Επιβράβευσης για επαγγελματίες που βασίζεται στην εκπαίδευση σας είναι πλέον γεγονός και σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε δωρεάν εξειδικευμένα σεμινάρια, να μαζέψετε πόντους και να κερδίσετε μοναδικά δώρα!

Το νέο μας πρωτοποριακό πρόγραμμα LG B2B ACADEMY CLUB έρχεται να επιβραβεύσει τους επαγγελματίες και τους συνεργάτες που θέλουν να εξελίσσουν το ταλέντο και την τεχνογνωσία τους μέσα από την παρακολούθηση των εξειδικευμένων σεμιναρίων που διοργανώνουμε στην Ελλάδα και την Κύπρο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Από το 2009 μέχρι και σήμερα, μέσα από τους κύκλους σεμιναρίων οι εξειδικευμένοι μας εκπαιδευτές μεταδίδουν την τεχνογνωσία της εταιρείας σε ειδικούς σχετικών κλάδων και τους παρέχουν πρακτική εξάσκηση με τη χρήση των τελευταίων και πιο εξελιγμένων τεχνολογιών και εξοπλισμού.

Επιπλέον, μέσω των εξειδικευμένων σεμιναρίων, εκπαιδεύουμε τους επαγγελματίες πάνω σε νέες τεχνολογίες και LG προϊόντα επαγγελματικού και οικιακού κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού, digital signage και ξενοδοχειακών τηλεοράσεων παρέχοντας Πιστοποιήσεις Τεχνικής Επάρκειας με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης τους.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η Β2Β ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Η LG B2B Ακαδημία ιδρύθηκε το 2009 και στεγάζεται στα γραφεία της εταιρείας μας στην Αθήνα. Τα σεμινάρια της Ακαδημίας της LG περιλαμβάνουν εκπαιδευτικούς κύκλους προγραμμάτων που καλύπτουν τις ανάγκες συνεχούς εκπαίδευσης των επαγγελματιών για τις τεχνολογίες και την εγκατάσταση ξενοδοχειακών τηλεοράσεων, επαγγελματικών οθονών Digital Signage και συστημάτων επαγγελματικού κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού. Σε αυτήν οι συνεργάτες μας και οι επαγγελματίες που συνδέονται απευθείας με τις αντίστοιχες αγορές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε σεμινάριο του προγράμματος στις εγκαταστάσεις μας.

Επιπλέον, οι επαγγελματίες έρχονται σε επαφή με την ολοκληρωμένη γκάμα των LG προϊόντων, τα οποία βρίσκονται εγκατεστημένα και σε πλήρη λειτουργία στο σύγχρονο Showroom που διαθέτουμε, ώστε να μπορούν να εξασκηθούν άμεσα στις νέες πρακτικές που διδάσκονται στα σεμινάριά μας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Γιώργος Γεωργούλας, Information Display B2B Presales & Solutions Supervisor

Απόφοιτος του Coventry University και κάτοχος μεταπτυχιακού ICT για Μηχανικούς, εργάζεται από το 2006 στην LG Electronics ως υπεύθυνος υποστήριξης των επαγγελματικών προϊόντων του Information Display.

Χρήστος Γκέκας, Air Solutions Academy Supervisor

Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Ε.Μ.Π. , εργάζεται στην LG Electronics από το 2007. Είναι υπεύθυνος για το συντονισμό της τεχνικής υποστήριξης των προϊόντων Air Solutions.

Παναγιώτης Ζαχάκης, Air Conditions and Energy Technical Support Engineer

Κάτοχος πτυχίου Εφαρμογών-Εγκαταστάσεων Ψύξης-Θέρμανσης και Κλιματισμού της Σιβιτανιδείου Τεχνικής Σχολής και κάτοχος πτυχείου Ηλεκτρονικών Εγκαταστάσεων και Αυτοματισμού. Εργάζεται στην LG Electronics ως τεχνικός υποστήριξης από το 2008.

Λευτέρης Λειβαδάρος, Information Display B2B Presales Engineer

Απόφοιτος του Baker College και κάτοχος πτυχίου Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικησης Επιχειρήσεων. Εργάζεται από το 2019 στην LG Electronics ως μηχανικός υποστήριξης πωλήσεων των επαγγελματικών προϊόντων του Information Display.

ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ

Για να μαζέψετε πόντους επιβράβευσης και να κερδίσετε μοναδικά δώρα θα πρέπει να εγγραφείτε δωρεάν στο Πρόγραμμα και να παρακολουθήστε τα δωρεάν εξειδικευμένα σεμινάρια μας.

  • Απαντήστε στο ερωτηματολόγιο μας μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων.
  • Λάβετε μέρος σε κληρώσεις.
  • Κοινοποιήστε την παρουσία σας στα σεμινάρια.
  • Προσκαλέστε ένα συνάδελφό σας να εγγραφεί στο Πρόγραμμα.

Περισσότερα στο https://lgb2bacademyclub.gr/about