Στις πρωτοφανείς συνθήκες που ζούμε λόγω της πανδημίας του COVID-19, είναι σημαντικό όλοι μας να τηρούμε με συνέπεια τις οδηγίες της πολιτείας, παραμένοντας ψύχραιμοι και αισιόδοξοι για το μέλλον.

Μένουμε Σπίτι – Μένουμε Ασφαλείς

Γιατί όμως να μην εκμεταλλευτούμε την περίοδο αυτή για την προσωπική μας ανάπτυξη, επιλέγοντας να επενδύσουμε στην επαγγελματική μας κατάρτιση και εκπαίδευση;

Η Daikin Hellas πιστή στις δεσμεύσεις της, στέκεται δίπλα στους συνεργάτες της και τους υποστηρίζει σε κάθε τους ανάγκη, προσφέρει μια σειρά από online σεμινάρια της Daikin Ευρώπης, μέσω της ιστοσελίδας www.daikin.eu/webinars.

Οι online αυτές εκπαιδευτικές δραστηριότητες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τεχνολογίας και προϊόντων και απευθύνονται σε μηχανικούς της εταιρείας σας.

Οι εκπαιδεύσεις γίνονται στην αγγλική γλώσσα από μηχανικούς και υπεύθυνους των αντίστοιχων με την παρουσίαση προϊόντων στην Daikin Ευρώπης.

Για να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια αυτά απαραίτητη είναι η προεγγραφή (register) και λάβετε υπόψη σας ότι οι ώρες έναρξης που αναφέρονται στην ιστοσελίδα δεν είναι ώρες Ελλάδας, είναι ώρες κεντρικής Ευρώπης.

Για οποιαδήποτε δυσκολία αντιμετωπίσετε η ομάδα του Daikin Academy θα είναι στη διάθεσή σας!

Μένουμε Σπίτι – Μένουμε Ασφαλείς – Επενδύουμε στην Ανάπτυξή μας