Εκδήλωση με κεντρικό θέμα «Διαχείριση επικίνδυνων υγρών συντήρησης και ασθένεια της Λεγεωνέλλας» διοργανώνει η EFNMS (European Federation of National Maintenance Societies) σε συνεργασία με την RMS ΕΞΥΠΠ και το περιοδικό «Ο ΨΥΚΤΙΚΟΣ».

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, στις 16:00, στον Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης OTE ACADEMY (Πέλικα και Σπάρτης 1, Μαρούσι)

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο των δράσεων του 1ου έτους της «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΧΩΡΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» 2018-2019, «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ» και της «ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ» 2016-2020.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο: https://opsiktikos.gr/events/efnms/

Σχετικά με την EFNMS

H EFNMS, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Εθνικών Εταιρειών Συντήρησης, ιδρύθηκε το 1970 και μετατράπηκε επίσημα σε ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό σύμφωνα με το βελγικό νόμο που δημιουργήθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2003 στο Άμστερνταμ. Ο στόχος της EFNMS είναι ο εξής: η βελτίωση των εργασιών συντήρησης προς όφελος όλων των λαών της Ευρώπης. Με τον όρο «συντήρηση» εννοούμε τον συνδυασμό όλων των τεχνικών, διοικητικών και διαχειριστικών ενεργειών κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής ενός αντικειμένου, που αποσκοπούν στη διατήρηση ή την αποκατάστασή του, σε κατάσταση στην οποία μπορεί να εκτελέσει την απαιτούμενη λειτουργία του. Η συντήρηση είναι υψίστης σημασίας για το εμπόριο, για το περιβάλλον και για τη γενική Υγεία και Ασφάλεια.

Το περιοδικό Ο ΨΥΚΤΙΚΟΣ

Ο ΨΥΚΤΙΚΟΣ είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο ενημέρωσης που εκδίδεται κάθε τρεις μήνες και απευθύνεται σε ψυκτικούς, τεχνικά συνεργεία, εταιρEίες ψυγείων και logistics, αλυσίδες super market και πολλούς ακόμα επαγγελματίες του χώρου. Ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα επικαιρότητας και εξοικονόμησης ενέργειας, τεχνικά θέματα, νέες τεχνολογίες και προϊόντα, αλλά και για τρόπους βελτίωσης της ποιότητας ζωής. Επίσης, δημοσιεύει συνεντεύξεις και ενημερώνει για σεμινάρια και εκθέσεις σχετικά με τον χώρο.

Η εταιρεία RMS ΕΞΥΠΠ

Η RMS Ι.Κ.Ε. δραστηριοποιείται πολλά έτη και είναι εταιρεία ειδικά αδειοδοτημένη από το Υπουργείο Εργασίας για την παροχή υπηρεσιών Υγείας και Ασφάλειας της Εργασίας και Περιβάλλοντος. Τα αποτελέσματα των Υπηρεσιών της είναι αποδεδειγμένα μετρήσιμα και ανταποδοτικά. Το εμπορικό τμήμα της RMS Ι.Κ.Ε. δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία εξοπλισμού ασφαλείας. Η εταιρεία συνεργάζεται με γνωστές εταιρείες του εξωτερικού που δραστηριοποιούνται στο χώρο της βιομηχανικής ασφάλειας και ανταποκρίνεται στην οποιαδήποτε ζήτηση με ανταγωνιστική τιμή και άμεσο χρόνο παράδοσης στην καλύτερη δυνατή ποιότητα προϊόντος.

Χορηγοί & Συντελεστές