Η Alfa Laval – παγκόσμιος ηγέτης στις τεχνολογίες εναλλαγής θερμότητας & θερμικής επεξεργασίας, διαχωρισμού – διήθησης & διαύγασης καθώς και διαχείρισης ρευστών – πραγματοποίησε από κοινού με την “AT&C Agencies Ltd” – αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Αlfa Laval στην Ελλάδα για συστήματα Θέρμανσης, Ψύξης (Εμπορικής & Βιομηχανικής) και Κλιματισμού και μια από τις σημαντικότερες εταιρείες στην Ελλάδα – την επιτυχημένη εκδήλωση «AlfaDay for Refrigeration» στις 16 Ιανουαρίου 2019, με την συμμετοχή περ. 20 κορυφαίων εταιρειών του κλάδου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Alfa Laval με κεντρικό ομιλητή τον κο Jesper Olsen – Market Manager Industrial Refrigeration όπου ενημερώθηκαν 20 κορυφαίες και αναγνωρισμένες εταιρείες στον τομέα της Βιομηχανικης Ψύξης στην Ελληνική αγορά για το καινοτόμο προϊόν U-Turn Ammonia Separator Module καθώς και για τα οικολογικά Ψυκτικά Ρευστά, όπως Αμμωνία, CO2 κλπ και τους ειδικά σχεδιασμένους Εναλλάκτες Θερμότητος της ALFA LAVAL για τα συγκεκριμένα ψυκτικά ρευστά. Για παράδειγμα τους λυόμενους, αποτελούμενους απο κασσέτες SemiWelded PHEs για όλα τα ψυκτικά ρευστά, τους συγκολλητούς υπερ-υψηλής πίεσης σχεδιασμού (εως 167 bar) τύπου AXP για εφαρμογές με CO2 όπως και τους εξ’ολοκλήρου ανοξείδωτους συγκολλητούς, τύπου AlfaNova κατάλληλους για εφαρμογές Αμμωνίας κλπ.

U-Turn Ammonia Separator Module

Αξιοσημείωτη ήταν επίσης η ομιλία του κου Π. Μουτεβελή από την εταιρεία “ΑΦΟΙ ΜΟΥΤΕΒΕΛΗ ΕΠΕ & ΣΙΑ ΕΕ” για την πρώτη U-Turn εγκατάσταση στην Ελλάδα με Ammonia-Glycol U-Turn Module καθώς και Ammonia-CO2 Cascade U-Turn Module που λειτουργεί απο τριετίας με πολύ μεγάλη επιτυχία και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

“Ακόμα μια εκδήλωση AlfaDay αποκλειστικά αφιερωμένη στον τομέα της Ψύξης στέφθηκε με επιτυχία.

Οι πελάτες μας είχαν την μοναδική ευκαιρία να συναντηθούν με τους ειδικούς εφαρμογών της Alfa Laval και να μάθουν από την πηγή, γεγονός το οποίο εκτίμησαν πολύ. Περισσότερες εκδηλώσεις AlfaDay θα έρθουν στο μέλλον, αφιερωμένες στους τομείς HVAC, Ψύξης και Εφαρμογών Μεταποιητικής Βιομηχανίας με σκοπό την παρουσίαση σχετικών προϊόντων και τεχνικών λύσεων”, σχολίασε ο Γιάννης Γρηγοριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της AT&C Agencies.

Για την “Αlfa Laval”

Η Alfa Laval αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στις τεχνολογίες διαχείρισης υγρών, εναλλαγής θερμότητας και θερμικής επεξεργασίας, διαχωρισμού, διήθησης και διαύγασης παρέχοντας εξειδικευμένα προϊόντα και τεχνολογικές λύσεις.

Η εταιρεία προσφέρει μηχανήματα, συστήματα και υπηρεσίες διασφαλίζοντας τη συνεχή υποστήριξη των πελατών με στόχο να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες παραγωγής τους. Οι λύσεις αυτές, βοηθάνε στη θερμότητα, ψύξη, διαχωρισμό αλλά και την αποστολή των εμπορευμάτων επιχειρήσεων που παράγουν τρόφιμα και ποτά, χημικά και πετροχημικά, φαρμακευτικά, άμυλο, ζάχαρη και αιθυλικό.

Τα προϊόντα της Alfa Laval επίσης χρησιμοποιούνται σε εργοστάσια παραγωγής ενέργειας, στη ναυτιλία, στη μηχανική τεχνολογία, στο τομέα της μεταλλευτικής βιομηχανίας, στη διαχείριση αποβλήτων υγρών, καθώς και σε τεχνολογίες περιβάλλοντος και σε εφαρμογές ψύξης.

Η Alfa Laval, εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας, προσφέρει στενή συνεργασία και υποστήριξη σε πελάτες σε περισσότερες από 100 χώρες ώστε να εξασφαλίσει την ανταγωνιστικότητά τους στην παγκόσμια αγορά.

Η Alfa Laval είναι εισηγμένη στο Nasdaq OMX, και το 2017 δήλωσε ετήσιες πωλήσεις περίπου 35,3 δις σουηδικές κορώνες (περίπου 3,6 δις ευρώ). Η εταιρεία απασχολεί σήμερα, περίπου 16.400 εργαζομένους.

www.alfalaval.com

Για την “ΑT&C Agencies Ltd”

Η AT&C Agencies Ltd είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Alfa Laval στους τομείς Ψύξης, Θέρμανσης και Κλιματισμού, στην Ελλάδα. Η εταιρεία είναι ο κορυφαίος πάροχος εξειδικευμένων προϊόντων και ηλεκτρομηχανολογικών λύσεων με βάση τεχνολογίες της Alfa Laval και κυρίως στον τομέα Μετάδοσης Θερμότητας.

www.at-c.gr